Aniston

Kvinde i fokus - Marlene Weybøll

Også kendt som Singleton er denne uges kvinde i fokus

Den før så ukendte bibliotekar Marlene Weybøll har opskriften på succes.
Kvinde i fokus - Marlene Weybøll
Det startede med en blog for Marlene, dernæst et radiojob og nu har den kække radiovært, ovenikøbet fået stor succes med sin egen bog. Det er ikke en hvilken som helst bog, men en blogroman med egne erfaringer og oplevelser.

Bogen fik på Aniston.dk en super anmeldelse, og selvfølgelig også fra mange andre sider. Vi har taget en kort snak med Marlene for at høre lidt om hendes tilgang til mænd, inspiration og en enkelt daglig vane.

Hvad fik dig til at søge fra dit job som bibliotekar, og over i en helt anden boldgade - Radio?

Jamen, det var et tilfælde der gjorde jeg begyndte at lave radio. Jeg havde startet bloggen Singleton, og gennem den fik jeg kontakt til The Voice, som gerne ville tage en chance med en helt ukendt og ny pige. Da jeg var yngre havde jeg da tænkt, det kunne være fedt at lave radio, men havde ikke gjort noget ved det. Tænkte, at man nok skulle kende nogen, som kender nogen for at få chancen. Og da The Voice sagde: 'Ok, så laver vi sgu noget radio, Marlene', så var jeg sådan 'hvorfor ikke?'. Det lød sjovt og man skal jo altid tage nye og spændende udfordringer op. Og jeg elsker at lave radio. At lave radio er jo formidling af ord og musik og nyheder - og at være bibliotekar er jo det samme. Det handler også om at formidle - så egentlig er der ikke så langt mellem de to ting.

Hvad er din største inspiration?


Hmm. Min største inspiration?? Det ved jeg sgu ikke! Jeg har mange venner som inspirere mig. Det inspirerer mig, når nogen er dedikerede til hvad de end laver. God litteratur og musik inspirerer mig - og god rødvin. Men jeg kan ikke sætte fingeren på noget bestemt. Men jeg elsker når mennesker har overskud, og samtidig er helt dedikerede til karriere eller familie, det er en inspiration.
ANNONCE
Kvinde i fokus - Marlene Weybøll
Når du går ud og er sammen med mænd, er der så noget specielt der fanger dig, eller vågner du tit op og bliver overrasket?

Nu går jeg ikke så meget ud og er sammen med mænd. Faktisk gør jeg det rigtig sjældent. Faktisk aldrig. Men da jeg var yngre - for nogle år siden hehe - gjorde jeg det i ny og næ. Og der tænkte jeg ikke så meget. Hvis jeg havde en sjov aften med en mand, kunne den sagtens ende med, at jeg tog ham med hjem. Hvorfor ikke? Vi havde jo haft en sjov aften. Og ja, så kunne det da godt hænde, man blev en kende overrasket når man slog øjnene op. Jeg falder for mænd, der får mig til at grine og som får mig til at føle mig godt tilpas - med mig selv, med ham og i vores selskab. Det med udseende det kan jeg ikke bruge til så meget. Jeg synes, vi går alt for meget op i udseende, og at man skal se sådan og sådan ud, og gå i det og det mærketøj. Hvad er det vi leder efter? Statussymboler?? En der ser godt ud, så ens venner kan tænke at man er god til at score? Jeg synes, det er vigtigere at man ser godt ud i den andens øjne. Og når en anden synes man er helt fantastisk og smuk og sjov, ja så bliver man jo automatisk smukkere, mere fantastisk og sjovere. Og så er det jo skide ligemeget hvis han lige har de rigtige bukser på -hvis han synes, du er verdens smukkeste, så bliver du det jo. Det er en skøn fornemmelse.

Kommer vi til at høre mere fra Singleton?

Der udkommer allerede en ny Singleton bog til september. Så ja, der er meget mere på vej. Men bloggen den er forevigt død. Og så kommer man til at høre meget mere til mig... Marlene! Det er helt sikkert.

Hvad ser du som din største styrke?

Største styrke. Jeg er ikke bange for at blive til grin. Hvis jeg falder på gaden, ja så er jeg da den første der griner, og den der griner højst. Hvis jeg bliver for fuld, er jeg den første til at indrømme at jeg sagde rigtig dumme ting. Og så er jeg ret tit glad. Og hvis jeg lider nederlag - og dem har der været mange af - så er det ok at være ked af det og sur og skuffet, men så skal man også op på hesten igen. Og det synes jeg, jeg er god til. Men ens stærkeste styrke, er det ikke hvis man kan være stor nok til at indrømme ens fejl?? Uii, jeg er så dyb ligenu. Haha.

Hvad er det første du gør om morgenen?


Det første jeg går om morgenen er at snooze mit vækkeur. Mange gange. Og så tisser jeg. Det må være det første jeg gør.
ANNONCE
Del

Seneste nyt