Aniston

Kvinde i fokus - Linda Villumsen Serup

Den danske cykelrytter Linda Villumsen Serup, er en af de førende kvinder inden for sportsverdenen.

Ikke blot inden for herre cykling, kan Danmark være med, også de danske kvinder kan give  baghjul.
Kvinde i fokus - Linda Villumsen Serup
Linda Villumsen Serup har allerede på nuværende tidspunkt, i den unge alder af 23år, deltaget i flere løb, hvor hun har fået flotte placeringer. Hun startede hendes cykelkarriere i 1996, her startede hun i Herning Cykel Klub. I 2004 gik start skuddet på hendes internationale kvindecyklings karriere, her var hun gæsterytter for det Hollandske hold Farm Frites. Efterfølgende skiftede hun over til Buitenpoort-Flexpoint Team, hvor hun blev i et par sæsoner. Men i 2007 trængte der til luft forandring og her faldte valget på T-Mobile, der gik dog ikke længe før hun igen skiftede klub. Denne gang faldte valget på Team High Road. Nu kører hun for Team
Colombia.
ANNONCE
Kvinde i fokus - Linda Villumsen Serup
Mens Linda Villumsen Serup kørte for forskellige klubber, hev hun flere pæne placeringer i hus. I det kvindelige Tour de France løb hun med første pladsen. Men det var ikke den eneste sejr hun løb, med det år. Hun blev danskmester i linjeløbet og på enkeltstarten. Ikke nok med at hun havde succes i det franske og blev dobbelt danskmester. Hun løb også med europamesterskabet i u-23-enkeltstart. Disse fantastiske præsentationer gjorde, at Linda Villumsen Serup, som første kvinde nogensinde, blev kåret til titlen "årets rytter". Selv i OL 2008 var Danmark også godt med. Linda Villumsen Serup sikrede Danmark en rigtig flot placering. Men dette er ikke hendes sidste præstering, så sent som i september 2008 kørte hun sig i top ti til VM i Italien på enkelstart.

Udover at præstere fantastiske ting på en cykel, kan der fortælles om Linda Villumsen Serup, at hun har afsluttet en 10. klasse, derudover har hun gået på college i udlandet. 

Hun bedriver ikke kun tiden med at sidde på en cykel, hun er lige pt aktuel i TV2's underholdnings program "Stjernetræf". Hvor kendte mennesker dyster i forskellige konkurrrencer.

Man kan jo kun håbe, at Linda Villumsen Serup vil fortsætte den gode stil og forhåbentlig trække flere kvinder til sporten.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce