Aniston

Kvinde i fokus - Linda P

Når sjov, bliver til rigtig sjovt

Hun er kendt som en lille fed, og halv-imbecil kvinde der med åben mund og polypper ofte fortæller om sit forhold til Ronnie og andre små historier der hører den skæve eksistens til.
Kvinde i fokus - Linda P
En helt anden verden end den, den snart 25-årige komiker lever til hverdag.

Siden 2004 er navnet Linda P. gået fra at stå i skyggen af Winnie og Karina, til at være Danmarks sjoveste kvinde. Og med god grund.

Det er dog ikke fordi hun ikke er set tidligere. Hun har haft en birolle i Maj og Charlie-serien på TV3, ageret som Christel/Kristal i Wulffs magasin, og selvfølgelig hendes stand-up komik hvor hun i 2004 blev nr. 2 til DM i stan-up.

Pt. ses hun på tv-skærmen hvor hun giver den gas som Lonnie Starr i programmet Vild med talent.

Hun er kendt som en hamrende barsk, børnehadende, pinlig og stormundet dronning, men på trods af det har hun præsteret at lægge publikum og anmeldere ned i hele landet med hendes veltimede replikker og tørre humor.

Resten af 2009 er Linda P. godt booket ud til Det er svært at se om Linda's humor afspejler hendes eget liv "på havnen" eller om det er reflektioner hun gør sig i dagligdagen, men en ting er helt sikkert - Det er gennemtænkt, det er sjovt og det er underholdning for alle pengene.
ANNONCE
Kvinde i fokus - Linda P
Del

Seneste nyt

Annonce