Aniston

Kvinde i fokus - Ida Pernilla Daugaard

Hun er kendt for at stå i snavsede JBS-underbukser med en øl i hånden. I denne uge er hun kvinden i fokus

Nu er hun en af de hotteste DJ's i København, der i samarbejde med sin kæreste, pumper liv i natten under navnet Knox & Skurk

Kvinde i fokus - Ida Pernilla Daugaard
Efter hun har været på forsiden af M! og stået model næsten verden over, agerer hun nu som DJ med sin kæreste, hvor det pulserende natteliv får et adrenalin kick.

I en alder af 22 år har Ida Pernilla Daugaard prøvet mere end de fleste. Hendes modelkarriere begyndte, da hun i en alder af 15 år, startede sit eventyr med et 2 måneders arbejdsophold i det gyldne modemekka Milano.

Hun beskriver selv starten på sin modelkarriere således:

"Som model står du dig selv nærmest, hvilket kræver, at man, for at overleve i denne branche, hurtigst muligt udvikler en selvsikkerhed og en rygrad.. Det nytter ikke at tude fordi man savner sin mor eller kæreste. Som model bliver der lagt et stort pres på én, og man er ene og alene om alt opmærksomheden, den negative og den positive. Det er én selv det hele afhænger af!"
ANNONCE
Kvinde i fokus - Ida Pernilla Daugaard
Det var dog ingen hindring for den 15-årige nystartede model, der på trods af den hårde udfordring, fandt det bekræftende at finde ud af, hvor meget hun egentlig selv kunne i så ung en alder.

I de næste 5 år førte et fuldtidsjob som model hende vidt omkring. I en alder af 18 år slog hun sig ned i New York City, og fortsatte sin karriere verden over. I NYC gav klub-miljøet inspiration. Så meget, at den unge Ida Pernilla begyndte at lege med tanken om at blive DJ.

"Jeg elsker musik, og i den elektroniske genre især alle de små detaljer i musikken, der gør numrene unikke."

Efter en jordomrejse bosatte Ida sig igen i Århus hvor det, efter at have været bosat i New York, Paris, London og Milano var svært at vænne sig til at bo i så lille en by. Dog var der noget i Århus der fik hende til at blive.
ANNONCE
Kvinde i fokus - Ida Pernilla Daugaard
Hun mødte en pige i Århus som hun forelskede sig i, det var dog til at starte med en ulykkelig forelskelse, da den udvalgte allerede havde en kæreste. Efter et års ulykkelig kærlighed, fik den kære Miss Knox dog øjnene op for den smukke Ida, og denne kærlighedshistorie blev starten på en blomstrende karriere.

Kort efter bruddet med kæresten, flyttede Miss Knox til København, og for Ida var der ingen tvivl; hun flyttede med. Her satte Miss Knox sin nu nye kæreste Ida godt ind i tingene, og delte sin 7-årige erfaring med udstyr og teknikker med hende. Da udstyret og musikken endelig var på plads, gik hun igang med at øve, og så gik det ellers stærkt.

Efter meget kort tid, blev pigerne i fællesskab booket på nogle af de store klubber i København, hvor de spiller under navnet Knox&Skurk.

Ida mener ikke der er så stor forskel på karriererne:

"Dj- og modeljobbet minder på mange områder om hinanden, ikke for den der ser det udefra, men for den der er hovedpersonen i det. Begge er jobs hvor DU alene bliver vuderet. Som model på måden du præsenterer dig på, ser ud på og bevæger dig. Som DJ, dit musik valg, din måde at sammensætte musikken på, sågar også på din udstråling og bevægelse. Begge er jobs hvor folk har en mening om dig."

5 hurtige til Ida:

Hvad holder dig i gang på en rigtig dårlig dag?
"Musik, mine venner, min kæreste og min familie."

Hvad er det største job du har taget? "Som model en ARMANI kampange i Italien, som dj, svært at sige, har haft mange fantastiske jobs. De største har jeg spillet med Exercise one, MOS dj's, Christian Martin, Daniel Rajkovic, The Bug, Jennifer Cardini, Jesper Dahlback, Trentemöller og Miss Oddkid."

Hvad inspirerer dig i din hverdag? "Jeg er bare en livsglad person. Men musik og kunst inspirerer mig meget."

Hvad er det første du gør om morgenen? "Tisser... hehe!"

Hvem er dit idol? "Hmm.... den er svær... Har ikke rigtig et idol. Min mor måske."
ANNONCE
Del

Seneste nyt