Aniston

Kvinde i fokus - Ida Corr

Århusiansk succes historie sat i fokus

Den dansk gambianske sangerinde og sangskriver er denne uges kvine i fokus

Kvinde i fokus - Ida Corr
Ida Corr er det levende billede af en Århusiansk succeshistorie. Rigtig mange århusianere bruger mange år på at slå igennem på deres musiske talent. Hun er en af de få det er lykkes rigtig for.

Lige siden hun i en alder af 6år fik sit første trommesæt, har Ida Corr været musisk aktiv, og hun kan da også både skrive sangerinde og sangskriver på sit CV.

Den seriøse sangerinde vågnede dog først i en alder af 9år, og var så godt trænet efter to år, at hun vandt det danske børne melodi grand prix (Bemærk. Før det blev kommercielt, red.)

Allerede som 16årig kunne hun kalde sig en seriøs sanger, og årene efter fungerede hun som korpige og forsanger i mange danske musikprojekter. Mens hun fungerede som korpige arbejdede hun sideløbende med sin egen R&B og Soul inspirerede musik.

I en alder af 28år udgav hun sit debutalbum Street
Det lykkedes faktisk den århusianske kvinde at opnå en placering i form af nr. 2 på den engelske singlehitliste, og førstepladsen i USA med singlen Let me think about it som hun i samarbejde med den hollandske  DJ Fedde le Grands  gjorde til et hit.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce