Aniston

Kvinde – fodr din mand

Og høst fordelene

Så skal kvinderne tilbage til kødgryderne; i hvert fald hvis de vil redde de jävla mænd fra alverdens dårligdomme, der kommer som følge af forkert kost og usunde vaner.

Kvinde – fodr din mand
Visse mænd har en tendens til at opføre sig som strudse, hvad deres helbred angår: De stikker hovedet i jorden og tror, at ingen ser dem.

Det er muligvis én af grundene til, at mænd i dag dør langt tidligere end de egentlig burde.

Hasarderet bilkørsel, overvægt, usikker sex, smøger, stoffer mixet med alkohol og nul motion øger risikoen for at få blodpropper, kræft og sukkersyge - også i en ung alder.

Samtidig kan mænd have svært ved at håndtere psykiske sygdomme: hvor kvinder taler sig ud af kriser, forsøger mænd ofte at holde facaden. Det kan føre til, at han opfatter sit liv som uoverskueligt og meningsløst. To ud af tre selvmord begås af mænd.

Der er også markant lavere opmærksomhed på sygdomme, der kan ramme mænd. De får ikke mange oplysninger om eksempelvis testikelkræft, hvorimod kvinderne bliver stopfodret med informationer om brystkræft gennem
Der er mange fordele for en mand, der er opmærksom på sin sundhed - eller en kvinde, der er opmærksom på hans sundhed: velsmagende sæd, en flot krop og muligvis et langt liv. Og det kræver ikke så meget. Dropper han smøgerne, spiser to portioner morgenmad frem for to portioner aftensmad og dyrker en smule sport, er han allerede godt på vej.

Hvad manden propper i munden, hvor meget sport han dyrker, og hvor ofte han går til læge er selvfølgelig hans egen sag. Men det gør vel ikke noget at prikke til ham, hvis han er blevet alt for slatten. Og hvad kvindernes kostvaner angår? Ikke ét ord om os, vi er jo smukke, som vi er - eller, det er i hvert fald, hvad vores velmenende mødre fortæller os...

Morgenmad
Mænd som spiser masser af fuldkorn til morgenmad har mindre chance for at få hjertesvigt. Produkter som blandt andet havregryn er fuld af protein og fibre, der styrker musklerne. Så Ota Solgryn-reklamerne var ikke helt løgn - man bliver stærk af at gnaske på de kedelige flager. Desuden er det bevist, at folk der spiser morgenmad har nemmere ved at holde vægten.

Og netop overvægt er en slem dræber. 400 mænd dør årligt af overvægt. Så spark ham op af sofaen og send ham ned i den lokale fodboldklub. Motion mindsker risikoen for åreforkalkning, blodpropper, sukkersyge, kræft og depression. Desuden får han mere energi, der med fordel kan benyttes i sengen.
ANNONCE
Kvinde – fodr din mand
Frokost
Mænd og kvinder spiser forskelligt. Kvinder spiser mere frugt, grøntsager, fisk og surmælksprodukter, hvor mændenes kost indeholder flere kartofler og mere kød end kvinders. Og det gør egentlig ikke noget, for både kartofler og kød er sundt.

Du kan altså med fordel give din mand en kartoffel til middag. Kartofler indeholder mange kulhydrater, fibre, vitaminer og mineraler. De er også næsten fedtfri, og mætter godt. Chips og pomfritter er dog knapt så sunde, selvom de er lavet af kartofler, så sørg for moderate mængder af disse.

Hvad kød angår, så har et britisk studie vist, at kød øger produktionen af testosteron. Og en mand, der er spækfyldt med testosteron må da være en rigtig mand? Så stik ham blot en blodig bøf til kartoflerne - blot man som udgangspunkt vælger fedtfattigt kød, og husker at skifte mellem svin, okse, kylling og fisk.

Mellemmåltid
Har din fyr svært ved at huske, når det er hans tur til at tage opvasken, eller at gå ned med skraldespanden? Så giv ham en kopfuld blåbær. De er nemlig gode mod aldersrelaterede hukommelsesproblemer, og samtidig styrker de hjernen, hjertet og knoglerne.

Endnu en ting, der er meget godt for hjertet, er tomater. Det beskytter desuden mod sygdomme i lunger og blære. Faktisk virker tomatens gode stoffer bedst, hvis den er tilberedt og ikke rå. Så du kan med fordel proppe tomat på hans pizzaslice, frem for at stikke ham en rå en af slagsen.

Aftensmad
Til aftensmad kan du med fordel proppe spinat i hans mad - det gavner nemlig potensen, og styrker sandsynligvis aktiviteterne i soveværelset senere. Skipper Skræk er et glimrende, om end en smule skræmmende eksempel på, hvor godt spinat egentlig er for hankønnet. Så udover at få en superelsker ved at fodre ham med spinat, så styrker det også hans muskler, syn, hjerte og knogler.

Udover spinaten bør du også fodre ham med frugt. Ananas, mango, vandmelon, kiwi og tranebærjuice er ikke blot spækket med vitaminer, det får også hans sæd til at smage bedre. Har du derimod givet ham fiske-eller mælkeprodukter til aftensmad, så bryst dig af, at du holder ham meget sund - men lad være med at sluge. For selvom yoghurt og fisk er meget sundt for hans krop, så får det hans sæd til at smage hæsligt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce