Aniston

Kvinde - du er helt til grin

4. del - fordi du fortjener det

Det er ikke bare Loreál der bruger det som deres slogan; hvor tit har du ikke snuppet et ekstra stykke slik eller købt en bluse for meget og sagt til dig selv: "Fordi du fortjener det?"
Kvinde - du er helt til grin
Jeg bruger den selv, blandt andet når jeg læser mine lektier. Når jeg kommer til næste kapitel må jeg holde en pause på fem minutter, det fortjener jeg!

Det er min selvdisciplin for at nå det jeg skal læse til skolen, for ellers ved jeg at fjernsynet lokker med endnu et "Beverly Hills" afsnit efterfulgt af dobbelt op på "Venner". Når mine fem minutter så starter, og hvem tæller egentlig, så ender det gerne ud i at jeg må få et glas varmt kakao, eller noget andet der kan give mig en følelse af at jeg har gjort mig velfortjent til lidt ekstra.

Det er et godt system der fungerer i den henseende, men så kommer alle de andre gange hvor den undskyldning ikke holder i længden. Det er de gange hvor man leder efter en undskyldning for at man har fortjent lidt ekstra. Det regner udenfor, jeg har fortjent en ny bluse! Der var mange mennesker i bussen, jeg må få et par nye sko!

Beløn dig selv, du fortjener det - men overvej lige en ekstra gang hvornår du egentlig fortjener det og har behovet.

Fortsættelse følger...
ANNONCE
Del

Seneste nyt