Aniston

Kvinde - du er helt til grin

2. del - tab og vind med samme sind

Indrømmet, jeg hader at tabe! Men da jeg fornyeligt tabte i kortspillet 21, måtte jeg også gøre den opdagelse, at jeg har risiko for at tage på af det. 

Kvinde - du er helt til grin
Jeg bor sammen med en veninde, og det sker engang i mellem at vi hygger os med lidt, der forkæler den søde tand, og et slag kort.

Forleden måtte jeg dog sande at jeg er en lille trøstespiser. Jeg er ikke god til at tabe, jeg skal allerhelst vinde. Nogle gange er heldet overlegent på min side, og nogle gange sker det som ikke må ske, nemlig at heldet er overlegent på min venindes side. Det sidste var så tilfældet den pågældende aften, og det kom dertil hvor intet længere var spor fair.

Netop som jeg, spil efter spil, kommer tættere og tættere på de 21 point der gør at jeg har tabt, opdager jeg en ny uvane. Vi sidder midt i en afgørende runde af spillet, og det går ikke efter min vilje.

I samme øjeblik jeg er ved at tabe, langer min hånd ud efter slik. Det sker flere gange. Det er ikke unormalt at spise med følelserne, men jeg var selv rystet over at opdage hvordan jeg trøstede mig selv over at tabe i et kortspil, hvor det kun er æren der er på spil.
 
Men, det er en god ting at være bevidst om, fordi at jeg nu kan ændre min uvane. I det hele taget burde man spørge sig selv om man er sulten, ved at mærke efter sulten. Følelserne udspiller sig også i maveregionen, og derfor skal man kende forskel på det at være sulten eller blot være i besiddelse af følelser.
 
Fortsættelse følger...
ANNONCE
Del

Seneste nyt