Aniston

Kvinde - du er helt til grin

1. del - hår, hår og atter hår

Misforstå ikke mit budskab, det er skønt at være hunkønsvæsen. Sommetider føler jeg dog alligevel at hormonerne tager overhånd og gør mig helt til grin. 

Kvinde - du er helt til grin
Jeg står foran spejlet ude på badeværelset og børster tænder, da det pludselig slår mig om jeg mon skulle få lavet extensions i mit hår? Jeg har i forvejen halvlangt hår, men det måtte jo gerne være fyldigere og gerne lidt længere. Jennifer Aniston, hun har lækkert hår!

Jeg har i mange år ventet på at mit hår skulle blive langt. Engang i mellem har jeg besøgt frisøren for at få klippet spidserne til, og de fleste piger ved at det kan koste et par centimeter i længden. Derfor står jeg og overvejer extensions. 

Erkendelsen
Der går en time før jeg står foran spejlet igen og er ved at vaske hænder. Jeg har lige set en reklame for Rihannas nye CD, og hendes pagehår er absolut hot i verdensklasse.
 
Jeg står og forestiller mig selv med kortere hår, da jeg pludselig stopper op. Hvad er det lige jeg har gang i? For en time siden ønskede jeg mit hår længere end det er i forvejen, og nu står jeg og overvejer om jeg skulle blive klippet væsentligt kortere?

Jeg bliver da heller aldrig stillet helt tilfreds, derfor beslutter jeg at sætte fokus på hvad jeg godt kan lide ved mit hår i første omgang. Bagefter kan jeg spørge frisøren om en professionel mening angående ansigtsform og hvilken frisure der egentlig vil klæde mig bedst - ikke Jennifer, ikke Rihanna - Mig!
 
Fortsættelse følger...
ANNONCE
Del

Seneste nyt