Aniston

Kvinde, din luder!

Haft mange one-night stands? Total respekt! Men kun hvis du er en fyr…

Kvinde, din luder!
Dagens samfund er stadig forældet hvad angår holdningen til kvinders sexliv: Hold benene samlet, og undgå at blive kaldt en luder!

Vi kender vel alle til den generelle holdning, at man som pige skal passe på ikke at blive for "løs på tråden", for så bliver man straks defineret som billig. Men hvorfor er det egentligt sådan?

Måske ligger svaret i den menneskelige fysik. Faktum er, at en meget stor procentdel af kvinder slet ikke kan eller har svært ved at få en orgasme. Dette problem gælder dog ikke for det andet køn, så dermed ligger der en forskydning af magtbalancen imellem de to køn, hvad dette emne angår. Hvis målet med et one-night stand er at nå klimaks (hvilket det som oftest er), så har mændene helt klart bedre odds.

Men hvad nu hvis vi forestiller os, at kvinder havde lige så gode muligheder for at nå orgasmens højder, hvordan ville situationen så se ud? Tja, det er svært at spå om, men et bud kunne være, at kvinder ville kunne tilgå et one-night stand med samme holdning som mænd: At bruge partneren til at nå klimaks, og så ellers sige pænt farvel og aldrig ses mere. På den måde ville magtbalancen blive lige imellem de to køn, idet begge havde samme muligheder.

Man ville i denne fiktive situation ikke længere have grundlag for at kalde en kvinde for en luder, idet hun vil være i stand til at udnytte en mand seksuelt, hvor dette tidligere kun var forbeholdt mændene. Mændene ville altså være lige så sårbare overfor udnyttelse, som vi kvinder er i dag.
ANNONCE
Kvinde, din luder!
Men det er ikke nok kun at lave om på kvindens fysik, desværre skal menneskehedens historie også ændres, hvis denne fordom mod kvinder skal manes i jorden. Op igennem historien har en af kvindens største dyder været at holde sig uskyldig/jomfruelig. Hvis hun ikke gjorde dette, så ville hun ikke være en egnet hustru. At gå igennem livet ugift kunne have ret alvorlige konsekvenser f.eks. rent økonomisk og hvad angår status, så det var selvfølgelig ikke ønskværdigt dengang.

Det er rester af disse tendenser, der stadig styrer det nutidige samfunds holdninger. Mange mænd har den holdning, at hvis pigen er let at få med i seng, så er hun ikke egnet kæreste-potentiale. Men hvad kan man gøre mod sådan en holdning? Vores fysik kan vi som kvinder ikke ændre på, og historien ligeså, så hvad muligheder har vi for at opnå seksuel ligestilling?

Måske er det noget, der kommer med tiden, ligesom ligestilling på f.eks. arbejdsmarkedet. Men der kan gå lang tid. I nutidens samfund sker der ikke store omvæltninger fra den ene dag til den anden - det er ungdommen blevet alt for uengageret til at fremprovokere. Men ligger vi så ikke delvist, som vi selv har redt? Hvis man ikke brokker sig, så samtykker man passivt. Selvfølgelig kan fortiden ikke ændres, men fremtiden kan formes - hvis man vil...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce