Aniston

Kun for kommende brude...

...eller dig, der drømmer om at blive det.

Går du med en kommende brud i maven? Så vil det sikkert glæde dig, at der er en webside på vej, som er dedikeret til emnet: Bryllup!
Kun for kommende brude...
1. november er dagen, hvor Bryllupskanalen.tv går i luften, og det skal naturligvis alt sammen handle om det, mange kvinder drømmer om, fra de fylder sådan cirka 8 år.

Bryllupskanalen.tv er en online tv-kanal, hvor der vil blive sat 100 % fokus på den store dag.

For der er jo meget at holde styr på op til den store dag: Traditioner, den perfekte tale, der bringer tårerne frem, brudebuketten og alt det andet, som man helst skal vide noget om, inden man kaster sig ud i at arrangere fest for 122 af de nærmeste venner og familien.

Programmet vil tage Danmark rundt for at finde inspiration til emnet, men det vil også handle om bryllup i Las Vegas eller den eksotiske bryllupsrejse.

Kort sag
ANNONCE
Kun for kommende brude...
t: Bryllupskanalen.tv er nok lige noget for dig, der allerede har sagt "ja", og dig, der elsker at suge alt til dig, der lugter lidt af bryllup - uanset om du så kender parret eller ej...

Værtinde på Bryllupskanalen.tv vil være Stine Ternstrøm, som du måske kender fra The Voice TV, og som i en pressemeddelelse afslører, at hun selv har drømt om at blive gift, siden hun var 10 år.

Se mere på: www.bryllupskanalen.tv
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce