Aniston

KROP-SIND-ÅND

Helsemesse i Falconer Centret 1. - 3. februar 2008

Den 1. - 3. februar 2008, klokken 10:00 - 18:00 danner Falconer Centret igen rammen om Danmarks største holistiske helsemesse. 210 udstillere giver prøvebehandlinger, test, rådgivning og sælger forskellige alternative produkter.
KROP-SIND-ÅND
Herunder kan du se et lille udsnit af programmet, som løbende bliver opdateret på Helsemesse.dk 
 
Kunst på Helsemessen
Kom og nyd de smukke billeder i Kunst Alléen overfor garderoben, eller oplev de fantastiske portrætter i udstillingen Souls på balkonen 1. sal ved stand 218.
 
Sindsro
På stand 178 og i lokale seks ved Vandrehallen giver Healerskolen gratis Sindsro. En unik energiteknik, som hjælper mennesker med stress og psykiske ubalancer. Kom og prøv.
 
Drop In Meditation i lokale 205 på 2. sal
I lokale 205 har Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet indrettet et smukt, fredfyldt rum, der er åbent for alle under hele messen. Her kan du meditere, finde ro og lade indtrykkene fra messen hvile. I løbet af messen vil instruktører fra Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet holde foredrag og guidede meditationer.
 
Foredrag, minikurser, workshops og koncerter
På KROP-SIND-ÅND Helsemessen har du mulighed for at deltage i cirka 115 foredrag, workshops, minikurser og koncerter. De fleste er gratis for messens gæster, se programmet. Til nogle få foredrag og minikurser kræves tillægsbillet. Billetterne købes på messen - ingen forsalg. Bemærk, der er begrænset antal pladser til alle foredrag, minikurser med mere.
 
Du kan finde oversigt over foredragene for hver dag og læse uddybende omtale af de enkelte foredrag, workshops og minikurser på Helsemesse.dk
 
Herunder kan du læse om nogle få af de mange foredrag med mere.
 
En fri bevidsthed - hvad sker der, når vi mødes hinsides egoet?
Peter Bastian, musiker, forfatter og foredragsholder. Workshop søndag klokken 16:00 - 18:00 og på scenen søndag klokken 12:00 - 12:30. Når vi mødes hinsides egoet, lukkes der op for uhørte potentialer af engagement, kreativitet, ansvarsbevidsthed, selvstændighed og samhørighed - og ingen attraktion på planeten kan sammenlignes med at mødes med sine artsfæller på denne måde!

At nå derhen er et spirituelt projekt! Vi vil undersøge, hvordan vi bryder den moralske hårdknude, det postmoderne menneske befinder sig i, så vi kan udvikle et civilisationsniveau, hvor vi er i stand til at mødes i enighed og uenighed - for sammen at finde den bedste løsning for helheden. 
 
The Healing Power of Sound and Overtone Chant (Song)
Oplev Nestor Kornblum give koncert i Audience søndag klokken 15:00 - 15:30. Eller deltag i forskellige workshops hver dag (engelsk).
ANNONCE
KROP-SIND-ÅND
Nestor Kornblum er af de mest erfarne indenfor overtonesang, med særlig interesse i dens terapeutiske og meditative anvendelse. Han har undervist tusinde af elever i overtonesang og lydhealing i 11 forskellige lande. Nestor er en af de få "Vesterlændinge", der kan udføre "Deep Voice" overtonesang, der ellers kun udføres af Tibetanske munke og Mongolske sangere.
 
Klarsynsdemonstrationer
Blandt andet med Maya Fridan og Billy Cook. Her har du har mulighed for at blive præsenteret for, hvad den åndelige verden mener, er relevant for dig at vide lige der, hvor du står nu. Budskaberne er oftest korte og præcise. De kan handle om, hvordan du kommer videre i nuet, fortidens indflydelse på din nutid og hvilke muligheder, der ligger for dig i fremtiden. Måske bliver du præsenteret for afdøde i familien eller guider.
 
  • Anny Petersen, minikursus fredag klokken 14:00 - 15:45 
  • Hannibal Hildorf og Karin Nikolajsen, klarsyn: fredag klokken 15:00 - 15:45 
  • Erling Christensen, klarsyn: fredag klokken 17:00 - 18:00  

  • Workshop: lørdag klokken 11:00 - 12:45 (deltagergebyr kroner 50,- tilmelding i Informationen) 

  • Maya Fridan, klarsyn: lørdag klokken 15:00 - 16:45 (tillægsbillet kroner 75,-) 

  • Billy Cook, klarsyn: søndag klokken 14:00 - 15:45 (tillægsbillet kroner 75,-)

  • Minikursus: søndag klokken 16:00 - 18:00 (deltagergebyr kroner 50,-) 
     
    Fingeren på pulsen
    Joen Joensen. Fredag klokken 14:00 - 14:45
    Om Ayurvedisk pulslæsning som metode til at diagnosticere mangler og fejlfunktioner i sind og krop. Pulslæsning er et af de mest fascinerende redskaber i det gamle sundhedssystem, Ayur-Veda. Gennem pulslæsningen kan man få information om tilstanden i krop, sind og følelser. 
     
    Bliv leder i dit eget liv
    Anne-Grete Hav Hermansen. Fredag klokken 16:00 - 16:45 
    Find ind til din kerne af kraft, glæde og kærlighed. En kerne vi alle har, men som vi ofte kommer til at glemme og svigte. Hvorfor? En af de ting, vi lærer tidligt i livet er, at vores velbefindende er afhængigt af andre mennesker. Og det er sandt, så længe vi er helt små og vitterlig er afhængige. Problemet er, at vi nemt tager denne erfaring med os ud i livet og så fortsat tror, at vores velbefindende afhænger af andre. Men det gør den ikke...
     
    Tarot-meditationskoncert (Kabbalah, tarot og kristen tro)
    Ole Skjerbæk Madsen med flere. Lørdag klokken 13:00 - 14:30
    Ved denne koncert medvirker folkekirkepræst, Ole Skjerbæk Madsen og en gruppe musikere under ledelse af Torsten Borbye Nielsen, klassisk guitarist. Gæster blandt publikum får mulighed for at trække kort blandt tarottens trumfer, musikkerne vil spille musik svarende til de kort, publikum trækker, og Ole Skjerbæk Madsen vil knytte kommentarer til, eller dele inspirationer til kortene. Vi vil samtidig introducere affirmationer til kortene, som udtrykker sammenhængen mellem kortets billede, kortets placering i Livets Træ (Kabbalahens store symbol) og kristen mystik.
     
    Forbudt arkæologi
    Leif Asmark Jensen. Lørdag klokken 15:00 - 15:45
    Indenfor de sidste 150 år er der gjort hundredvis af arkæologiske fund fra tider, hvor der ifølge gængse teorier om menneskets udvikling slet ikke kan have levet mennesker. Videnskabsforfatteren, Leif Asmark Jensen, fortæller om de to amerikanske forskere Dr. Michael Cremo og Dr. Richard Thompson og deres banebrydende værk, Forbidden Archeology, hvori de behandler fem, 10 og 20 millioner år gamle arkæologiske spor af anatomisk moderne mennesker, der gør menneskets oprindelse til et endnu større mysterium, end de fleste har forestillet sig det.
     
    Sindsro med gruppehealing
    Steen Kofoed. Søndag klokken 12:00 - 13:45
    En unik energiteknik, som hjælper mennesker med stress og psykiske ubalancer. Et spændende foredrag om, hvordan vi kan hjælpe psykiske syge mennesker med åndelig teknologi. Foredraget afsluttes med en speciel gruppehealing.
     
    Sange fra Stilheden
ANNONCE
KROP-SIND-ÅND
Helt Indefra - et unikt dansk band. Koncert Søndag klokken 13:00 - 13:30

"Vi byder på en halv time fuld af sjælfulde sange, krydret som altid, med hjertelyd og drømmende undertoner. Vi lægger traditionen tro en bund i det stille, og bringer så efterhånden vores forskellige finurlige facetter og rockende rytmer ind i billedet. Det bliver sandelig en rejse for alle sanser, når vi inviterer digtene op til dans og lader alle strenge spille med..."
 
Gospel koncert og helbredelse ved bøn
Crossroad Gospel, Joyful Noise og Gerner Zimino. Søndag klokken 16:00 - 18:00

Gospel bringer glæde og begejstring med sig, og der gemmer sig en kæmpeoplevelse for enhver, som kommer til koncertarrangementet med gospel, som swinger og budskabet om, at Gud stadig helbreder. Gerner Zimino videregive dette budskab, der er overbevisende og stærkt, og der vil være mulighed for at blive bedt for, uanset hvilket behov for lægedom, man har.
 
Vi gør opmærksom på, at ændringer i programmet kan forekomme.
 
Praktiske oplysninger
Sted: Falconer Centret, Falconer Allé 9, 2000 Frederiksberg
Tid: Fredag den 1. februar til søndag den 3. februar 2008, klokken 10:00 - 18:00
Entré: En dag kroner 70,- To dages billet kroner 120,- Tre dages billet kroner 150,-
 
Læs meget mere på Helsemesse.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce