Aniston

Kreativ stil # 4

Neglelakken er tilbage

Neglelakken har haft flere storhedstider, senest i 90'erne. Men nu spår Aniston.dk neglelakken tilbage, og det i endnu stærkere farver og mønstre end tidligere. Følg Aniston.dk's råd, og vær med til at starte den nye neglemode.
Kreativ stil # 4
Find neglelakke
Hvis du var med på neglemoden i 90'erne, har du måske stadig et væld af neglelakke stående bagest i dit skab.

Dengang var det moderne med
Er du ikke så heldig at have et lager af neglelakke, har din mor måske nogle, du kan låne. Selvom de så nok kun er i forskellige, røde nuancer, kan de sagtens bruges til en start.

Eller endnu bedre: Alliér dig med en veninde. Hvis I lægger jeres lagre af neglelak sammen, vil I sikkert have mange forskellige farver!

Hvis du ikke kan skaffe neglelakke gratis, er du nødt til at gå ud og købe dem.

Start i Føtex og Kvickly, det er som regel billigere end at gå i Matas. Sommetider er der sammenhæng mellem pris og kvalitet, men ikke altid. Som regel er der en tester i forretningen, så kan du jo prøve at finde nogle gode neglelakke.

Du skal vælge neglelakke i de stærkeste farver. Mørkerød, Mørkegrøn, gennemfarvet hvid, sort og mørkeblå. Pastelfarver duer ikke til Aniston.dk's nye neglemodetips, til gengæld er glimmer og en gennemsigtig neglelak næsten uundværligt.

Mal neglene
Den nye neglemode er ultra kreativ og super sjov at lave. Det bedste er, hvis du kan finde en veninde at gøre det sammen med. Det er både lettere og sjovere, for så kan I også pynte hinandens negle.

Egentlig skal I bare lade jeres kreativitet råde, men Aniston.dk deler alligevel lige ud af sine råd:
Det er lettest at starte med at give alle neglene en grundfarve. Det behøver ikke nødvendigvis at være den samme farve, det afhænger helt af, hvilket look man ønsker at skabe.

Striber er det, der lettest bliver pænt. Én lang stribe midt på neglen fra rod til spids, selvfølgelig i en anden farve end neglens grundfarve, ser godt ud. Det kan du gøre på alle neglene.

Derefter kan du vælge at tegne prikker i en tredje farve oven på striben eller ved siden af den. Eller du kan vælge at lave en slags "fransk manicure" ved at male neglens spids i en anden farve end grundlakken. Det kræver dog lidt akkuratesse at gøre det pænt.

Når negle-kunstværket er tørt, skal der gennemsigtig neglelak på for at få det til at holde længere og skinne. Som alternativ kan du vælge at bruge en glimmerneglelak.
ANNONCE
Kreativ stil # 4
Særlige looks
Eksklusive negle:
Sort og guld i forskellige mønstre giver et eksklusivt look.
Især sammen med "den lille sorte".

Sjove negle:
Komplimentærfarver (lilla-gul, orange-blå, grøn-rød) skaber en mixet effekt, der faktisk kan blive utrolig flot og fantasifuld.

Tema negle:
Der findes et utal af temaer at vælge mellem: Zebra-negle, Danske-flag-negle, Brøndby/FCK-negle, Smiley-face-negle, mørke negle, lyse negle og så videre, og så videre.

Aniston.dk ønsker dig god fornøjelse med din rejse ind i neglenes forunderlige og kreative verden. Der er ingen grænser for, hvordan du kan udsmykke dine negle - kun din egen fantasi sætter grænser. Så vær med til at skabe den nye neglemode med Aniston.dk!
ANNONCE
Del

Seneste nyt