Aniston

Kort efterårsmode

Så kan du gå shop-amok

Det er virkelig blevet efterår, og snart vil vinteren træde ind. Træerne skifter lige nu stil: brunlige, rødlige og gyldne nuancer. Det kan være fantastisk smukt at gå en tur gennem skoven, inden træerne smider farvepragten og går i hi.
Kort efterårsmode
Det er dog ikke kun naturen, der skifter stil. Moden ændrer sig også i takt med den nye sæsson. Men hvis du tror, du skal pakke kroppen væk, når kulden nærmer sig, er du helt galt på den.

Gå shop-amok
Der dikteres kort mode - miniskirts og hotpants er in, og dét sammen med kjoleagtige trøjer. På benene skal du have strømpebukser, nylon, leggins og gamacher. En stor, vamset striktrøje vil også fungere godt dertil.

Så, nu har du jo en fantastisk undskyldning til at gå på shoppetur. Ud at købe ind! Du skal have masser af forskellige leggins og strømpebukser i alle former og farver. Du skal have miniskirts, knickers og shorts, og selvfølgelig skal du ikke gå glip af kjolebluser og vamsede trøjer.

Topshop viser vejen
Og når nu du er i gang, kan du jo rippe kærestens dankort så der også er råd til nye, smarte accessories. Bare husk på, at det også skal være enkelt.

Her er Topshop klar med efterårs- og vinterkollek-tionen, der blandt andet indeholder denne grønne Batwing Kjole og en masse forskellige tights at vælge imellem.

På billedet forneden ses en oversized jumper i guld, et par "Lizzie" hotpants,
strømpebukser og et par fede støvler, du også kan finde i Topshop.
ANNONCE
Kort efterårsmode
Del

Seneste nyt