Aniston

Korres solpleje

Beskyt din hud mod solen med yoghurt.

Selv de gamle grækere vidste, at yoghurt var godt for solskoldet hud. Med det som inspiration har Korres udviklet to naturlige solplejeprodukter, som Aniston.dk har testet.

Solplejeprodukterne fra græske Korres er lige til at spise... Eller de i hvert fald baseret på spiselig yoghurt, men jeg ville nok alligevel ikke tage tuben og tømme den ud i munden på mig selv. Desuden gør produkterne også meget mere gavn på huden!

Inden forbrugeren kunne sidde med den nye solpleje fra Korres i hånden, havde producenten dog en lang række udfordringer i laboratoriet. Der skulle nemlig udvikles en stabil kosmetisk formel, der kunne bevare alle fordelene ved den spiselige yoghurt.

Beslutningen om at undgå tørret yoghurtpulver fandt sted for at være sikker på, at yoghurtens unikke egenskaber blev bevaret i den færdige formel. Yoghurt er nemlig lavet af levende kulturer og er derfor ikke egnet til at blive blandet. Research & Development teamet arbejdede med denne udfordring og 'byggede' formlen ovenpå yoghurtbasen, hvilket gør den færdige formel ekstremt aktiv uden nogen problemer angående konservering eller stabilitet - og det til trods for, at formlen indeholder et så følsomt råmateriale.

De to produkter, der foreløbigt er kommet ud af alle anstrengelserne, er en solcreme til ansigtet, der har fået navnet "YOGHURT SUNSCREEN FACE CREAM SPF50" samt en aftersunlotion, der går under navnet "YOGHURT COOLING GEL".

Naturlig og mild solcreme til sart hud
ANNONCE
Korres solpleje
Solcremen til ansigtet er velegnet til dig, hvis du har sensitiv og lys hud. Og det rigtigt gode ved cremen er, at den trænger hurtigt ind og slet ikke fedter. Den er dermed perfekt til ansigtet (der er ikke noget værre end at gå og glinse på næsen og i panden af en fed solcreme, der skinner igennem selv den bedste pudder!)

Ansigtssolcremen fra Korres har desuden de egenskaber, at den er dermatologisk testet, at den ikke tilstopper porerne og desuden er både vand- og svedafvisende. Den indeholder hverken parabener eller pftalater, og så er den baseret på 71 % naturlige ingredienser, og den er iøvrigt velegnet til veganere og folk, der ikke kan tåle nødder.

Det eneste minus ved cremen er måske duften, som er lidt kvalm. Men den forsvinder med det samme, når man først har fået cremen på huden.

Dejligt cool creme
ANNONCE
Korres solpleje
Korres aftersun er en kølende og lindrende creme-gelé, der kan bruges på både krop og i ansigtet.

Den er sprængfyldt med yoghurt, der er en naturlig kilde til laktose, proteiner, mineraler og vitaminer og desuden øger vandindholdet i hudens øverste lag, og lindrer UV-forårsaget rødme (erythema) og den brændende fornemmelse, man kan have efter lidt for lang tid i solen.

Ovenpå en tur i junisolen (efter at have levet med regnvejr alt for længe) var Yoghurt Cooling Gel da også et yderst behageligt bekendtskab, der straks gav fugtighed til huden. Og efter blot et par påførsler var rødmen og anspændtheden i kinderne helt væk.

Hvorfor yoghurt?
Yoghurt er en rig, nærende ingrediens. Det er en essentiel fødevare og en integreret del af adskillige europæiske og asiatiske kosttraditioner.

Udover sine næringsmæssige fordele er yoghurt en fortrinlig kosmetisk ingrediens på grund af dens indhold af laktose, proteiner, mineraler og vitaminer, som øger fugtniveauerne i de øverste lag af epidermis. Protein er en basal del af huden, og laktose nærer og omstrukturerer epidermis. Disse egenskaber 'indhyllet' i yoghurtens kølende, bløde konsistens, efterlader tørre hudområder fugtet, lindret og forfrisket.

Vældet af mineraler og vitaminer (kalcium, fosfor, kalium, zink og vitaminerne A, E, D, B2 og B23) giver antioxidativ beskyttelse og hjælper med at reducere synlige ældningstegn. Mælkesyre besidder anti-mikrobiale egenskaber og hjælper derfor med at bekæmpe visse hudforstyrrelser, mens E- og D-vitaminerne i yoghurt er med til at lindre og hele solbrændthed.

Så du kan roligt smøre dig ind i yoghurt denne sommer!

Korres Yoghurt Sunscreen Face Cream SPF50 har en vejl. udsalgspris på 249 kr. for 50 ml., mens Korres Yoghurt Cooling Gel har en vejl. udsalgspris på 169 kr. for 150 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce