Aniston

Korres Milk Proteins 3in1 Cleansing Emulsion

Ren, naturlig, mild og fyldt med mælk.

Korres Milk Proteins 3in1 Cleansing Emulsion
Selvom der findes et utal af renseprodukter til ansigtet, kan det godt være svært at finde et, som ikke hiver al fugten ud af huden, så du bliver udtørret og potentielt rødmoset i ansigtet, men som samtidig er effektiv.

Græske Korres har naturligvis også nogle cleansere i deres produktserie - blandt andet deres "Milk Proteins 3in1 Cleansing Emulsion", og bag det lidt lange navn gemmer sig en cleanser, der er baseret på naturlige ingredienser og mælk.

Mild afrensning
"Milk Proteins 3in1 Cleansing Emulsion" er en top-sælger fra Korres, som efterlader huden blød og fugtet.

Den fjerner den olierede følelse, man godt kan have efter mange timer uden afrensning af makeup og andet snavs. Og den udtørrer ikke huden, fordi den er fyldt med mælkeproteiner.

Hvorfor egentlig mælk?
Produkterne i Korres' Milk Proteins-serie er baseret på mælk, og det er de, fordi mælk både fugter, renser og nærer.
 
Det har man vidst siden antikken (var det ikke noget med, at den skønne Cleopatra badede i mælk??), og hos Korres ser man stadig mælken som en uvurderlig ingrediens i hudpleje.

Takket være mælkeproteinernes udmærkede absorbering og deres vandbindende evne, besidder "Milk Proteins 3in1 Cleansing Emulsion" fortræffelige fugtende egenskaber, og de passer rigtigt godt til vores hud.

Effektivt og lækkert produkt
Men det er alt sammen kemi. Det, der er vigtigt, er jo, at produktet virker. Og det gør det.

"Milk Proteins Gentle Foaming Cream Cleanser" er effektiv men uden, at den tørrer huden ud. Den fjerner alt snavs og rester af makeup, etc. Men den efterlader huden dejlig blød og fugtet.

Samtidig kommer cleanseren i en super lækker emballage - og det er endnu en af de ting, som Korres er gode til: Deres produkter er virkeligt fine og lækre at se på!

Produktet dufter praktisk talt ikke og er desuden nemt at bruge. Det masseres bare ind på ansigt, hals og omkring øjnene, hvorefter det fjernes med en vatrondel.

Milk Proteins 3in1 Cleansing Emulsion fra Korres har en vejl. udsalgspris på 185 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce