Aniston

Korres make-up er landet i DK

...Og Aniston.dk har testet det for dig.

Make-up-linjen fra det græske hudplejefirma Korres er netop landet i de danske butikker, og vi har sat os for at afprøve de fine sager.
Korres make-up er landet i DK
Korres Colour make-up er, ligesom de øvrige produkter fra mærket, naturlig og mild mod både huden og naturen. Korres Colour er dermed hudvenlig, og både parabener og silikone er så vidt muligt udeladt af produkterne. Der er i stedet lagt vægt på vegetabilske olier og planter, urteekstrakter og vitaminer.

Korres Colour indeholder alle de typer make-up, som du umiddelbart kunne drømme om: Læbestift, lipgloss, mascara, pudder og alt det andet dullegrej.

Men jeg har valgt at kigge nærmere på det, som de fleste af os bruger i den daglige make-up.

Korres Provitamin B5 & Rice Bran Mascara
Mascaraen er nem at lægge og klumper slet ikke. Hvis du vil have mere fylde, kan du med fordel starte med at lægge et lag og så lige lægge endnu et. Mascaraen indeholder provitamin B5, som styrker din vipper, og så er emballagen og selve mascaraen bare sådan lidt lækre i det. Vejl. udsalgspris er 149 kr.
ANNONCE
Korres make-up er landet i DK
Korres Sunflower Shimmering Eyeshadow
Jeg har testet øjenskyggen, der hedder Golden Brown, og som har en flot gylden farve. Øjenskyggen er drøj i brug, og der skal kun ganske lidt til for, at øjenlågene glimter flot. Øjenskyggen indeholder olier, som ikke udtørrer det sarte område rundt om øjnene, og så holder den i vind og vejr. Vejl. udsalgspris er 119 kr.

Korres Lip Butter
Mums! Læbepomaden smager dejligt og diskret at frugt, og så holder
den dine læber bløde i timevis. Jeg har fået fingrene i varianten Plum, som også giver et let rødligt skær på læberne. Jeg tror, denne bliver et af vinterens must-haves til de kuldeskadede læber. Vejl. udsalgspris er 89 kr.
ANNONCE
Korres make-up er landet i DK
Alt i alt er Korres Colour nogle lækre produkter i skønne emballager, der alle ville udgøre en skøn, naturlig julegave til dig selv eller en, du holder af.

Korres kan blandt andet købes i Illum, OZ i København, Charlotte Møller i Randers samt på Korres.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce