Aniston

Korres håndcreme med honning

Beskyt dine hænder mod den nye sæsons kulde.

Korres håndcreme med honning
Efterår og vinter kan være slemme årstider, når det gælder din hud. Den kan nemlig finde på at udtørre, når luften er kold.

Derfor risikerer du tørre hænder, når den kolde tid virkelig sætter ind.

Så det er nu, du skal indlede jagten på en god håndcreme!

Det er nemlig ikke alle cremer til hænderne, der er lige effektive - også selvom de er blevet døbt "håndcreme".

Fugt til de tørre luffer
Jeg er altid på jagt efter en god håndcreme, fordi det skal være en, der fugter i længere tid, men som også trænger hurtigt ind. Men der er langt mellem snapsene. 

Dog fungerer græske Korres' Hand Creme with real Thyme Honey ret godt til hænder, der er tørre af kulde, håndvask, opvask og alt det andet, vi dagligt udsætter vores hænder for.

Hjælp til tør hud gennem honning
Korres håndcremen giver god fugt til tørre og sprukne hænder ved hjælp af ægte timianhonning.

Honning er en naturlig fugtgiver, der hjælper med at bevare hudens optimale fugtniveau samtidigt med, at den nærer og forbedrer tør huds spændstighed.

De keratinstyrkende vitaminer B8 og B5 øger spændstigheden og styrker skøre negle, der eksempelvis er slidte på grund af for meget neglelak og den efterfølgende neglelakfjerner.

Det græske ophav
Korres tager inspiration i gamle græske hudplejetips i mange af deres produkter. Således også i denne håndcreme.

Timianhonning er nemlig et velkendt græsk produkt, der besidder højt værdsatte egenskaber, og takket være sit høje indhold af antioxidanter, sin tillokkende aroma og sin unikke smag anses den for at være en af verdens bedste honningvarianter. Og det er sikkert også netop denne ingrediens, der får håndcremen til at dufte så dejligt!

Brug den dagligt og ved sengetid
Korres håndcreme med timianhonning kan bruges dagligt. Man masserer bare cremen godt ind i hænderne, og så forbliver de fint fugtet. Endnu bedre resultater opnås, ifølge producenten selv, hvis du bruger cremen lige inden sengetid.

Korres håndcremen er et godt bud på din nye håndcreme - og så er den desuden lidt ekstra lækkert, fordi den, ligesom alle andre Korres' produkter, er naturlig.

Korres Hand Cream with real Thyme Honey har en vejl. udsalgspris på 112 kr. for 75 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce