Aniston

[Konkurrence:] Zöl smukhed

Som et lille fint bæltedyr på fingeren :-)

Danske Zöl laver nogle af de fineste, lidt rå smykker, man kan tænke sig. Jeg har været fan, siden jeg stiftede bekendtskab med de lækre smykker første gang, og jeg har længe gået og sukket over en bestemt ring, som jeg ikke har kunnet slå ud af hovedet.

Den er bare rar, fin - og ja, så minder den mig lidt om et bæltedyr. Ringen hedder dog Shield, så det er nok mere et skjold, der har været i designerens tanker, men det er det gode ved fedt design. Det kan sætte forskellige tanker i gang hos forskellige mennesker.

Shield er en stor ring. Men den er stadig smal på bagsiden, så den er ikke tung, som andre store ringe godt kan være. Der er intet less is more over designet, og hvem har egentlig også brug for det? Den pynter max og er det vildeste blikfang!

Jeg har i øvrigt lige samlet en håndfuld andre favoritter fra Zöl i galleriet. Just in case, det kunne friste ... Se evt. mere om Zöl på deres hjemmeside og webshop.

ANNONCE
[Konkurrence:] Zöl smukhed
[Konkurrence:] Zöl smukhed

*** VIND EN FED SHIELD RING FRA ZÖL ***

Du har nu chancen for at vinde en smuksak af en ring fra Zöl - nærmere bestemt Shield-ringen.

For at deltage i konkurrencen skal du:

- Svare på nedenstående spørgsmål. Du kan se størrelserne på Zöls hjemmeside og webshop.

- Indtaste alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang, så er du nemlig altid på forkant med bl.a. konkurrencer.

  

Konkurrencen slutter den 5. oktober 2014, og vinderen får direkte besked via mail.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce