Aniston

[Konkurrence]: Ud i solens stråler uden parfume

Derma solbeskyttelse med masser af UVA og UVB - men uden kedelig kemi.

Den nye sololie i Dermas solserie er super nem at fordele på huden og fedter faktisk ikke. - [Konkurrence]: Ud i solens stråler uden parfume Den nye sololie i Dermas solserie er super nem at fordele på huden og fedter faktisk ikke.
Derma har altid været blandt mine favoritter, når det handlede om hudpleje. Specielt efter, vi er blevet forældre, har vi haft ekstra fokus på at minimere parfumen i hjemmet. Dog uden på nogen måde at være blevet hysteriske, for det er vist meget godt at blive udsat for bare lidt duft en gang i mellem.

Fordi vi gerne, så vidt muligt, vil skåne Lillemanden for dufte, har vi også somme tider købt Dermas solprodukter, når vi nærmer os foråret og sommeren og dermed solcremetid. Fakta er jo, at hele familien gerne skal have en smule solcreme på kroppen, inden vi smutter på hhv. job og i børnehave. Og det er nu engang nemmere (og billigere), hvis hele familien kan bruge de samme produkter.

Derma har indtil videre haft et helt ok udvalg af produkter, MEN nu er Dermas solserie faktisk netop blevet endnu bedre. Derma lancerer denne sæson nemlig to vandfaste og helt lette ansigtssolcremer med SPF 15 og SPF 30, som begge er oplagte at bruge under makeuppen (for nej en foundation med lidt solfaktor er IKKE nok), samt en transparent sololie med SPF 30, som gør det virkelig nemt lige at tage en omgang solcreme på kroppen om morgenen. 

Og hvis det skulle ske, at man alligevel har fået lidt for meget sol på næsen, eller huden er blevet tør af solen, så er Dermas solserie også blevet udvidet med en Aftersun Aloe Vera Gel med 99 pct. aloe vera.

De nye produkter i Dermas solserie er naturligvis, ligesom resten af serien, og Dermas produkter i øvrigt, helt fri for parfume, parabener og farvestoffer samt Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.


Hele solserien fra Derma forhandles på Derma.dk og i dagligvarehandlen.
ANNONCE
I solserien fra Derma findes også en solcreme til babyer - økologisk, naturligvis! - [Konkurrence]: Ud i solens stråler uden parfume I solserien fra Derma findes også en solcreme til babyer - økologisk, naturligvis!
Den meget lækre aftersun gel med 99 pct. aloe vera er også blandt Dermas nyheder.  - [Konkurrence]: Ud i solens stråler uden parfume Den meget lækre aftersun gel med 99 pct. aloe vera er også blandt Dermas nyheder.
Genial solspray fra Derma! Elsker solcremer, der skal sprayes på, alene af den årsag, at den lette konsistens og det faktum, at den skal sprøjtes på, gør, at jeg ikke behøver at slås med ham den lille om solcremen. - [Konkurrence]: Ud i solens stråler uden parfume Genial solspray fra Derma! Elsker solcremer, der skal sprayes på, alene af den årsag, at den lette konsistens og det faktum, at den skal sprøjtes på, gør, at jeg ikke behøver at slås med ham den lille om solcremen.
Fem gode råd om solcreme og sol
- Husk at bruge NOK solcreme. Og med nok menes én håndfuld til én krop. Det vil sige, at du skal bruge en af dine håndfulde til din krop og en af dine børns håndfulde til deres krop. Bruger du for lidt solcreme, kan du ikke regne med den SPF, der står på solcremen. Som regel er faktor 15 nok i Danmark.

- Lad solcremen sætte sig. Der går 20-30 minutter, inden det sker, så tag solcreme på derhjemme om morgenen, og vent så 20-30 minutter, inden du bevæger dig ud i solen.

- Sol er godt! Men solen er stærk mellem 12-15, så kryb i skyggen i de timer, og nyd en frokost. 

- Når UV-indekset er over 3, kan det også være en rigtig god idé at holde sig så meget i skyggen, som det er muligt.

- Tag tøj og solhat med, når du opholder dig i solen, så kan du altid tage tøj på, når solen står højest på himlen.Se evt. flere solråd på Dermas hjemmeside.
ANNONCE
Dermas solguide for 2014. - [Konkurrence]: Ud i solens stråler uden parfume Dermas solguide for 2014.
*** VIND SOLPRODUKTER FRA DERMA ***
Du har nu chancen for at vinde ét af tre solsæt fra Derma til en værdi af 700 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen:
- Svar på nedenstående spørgsmål, som du kan finde hjælp til i ovenstående tekst.

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 30. maj 2014, og vinderne får direkte besked via mail.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce