Aniston

[Konkurrence]: Step Up All In

Femte kapitel i den populære STEP UP-serie rammer snart biograferne.

Foto: Nordisk Film - [Konkurrence]: Step Up All In Foto: Nordisk Film
I det helt nye, forrygende femte kapitel i den populære STEP UP-serie, samles en lang række stjerner fra de første fire film i de største drømmes by, Las Vegas.

Her skal de battle for den ultimative sejr, der kan opfylde deres vildeste karrieredrømme – eller for altid skubbe dem ud over kanten til evig glemsel …

Briana Evigan (Step Up 2: The Streets) og Ryan Guzman (Step Up: Revolution) er de første, der er tilbage i "Step Up: All In".

Blandt de øvrige skuespillere og dansere fra de tidligere Step Up film, der er tilbage, er Adam Sevani og Alyson Stoner som Moose og Camille, Misha Gabriel som Eddy, Stephen ‘tWitch’ Boss som Jason, Mari Koda som Jenny Kido, Chris Scott som Hair, Luis Rosado som Monster og Chadd Smith som Vladd, aka Robot Guy, foruden Martin Lombard og Facundo Lombard som Santiago Tvillingerne.

Blandt de øvrige gengangere fra Step Up: Revolution er Marc ‘Marvelous’ Inniss, Nolan Padilla, Phillip Chbeeb, Bianca Brewton, Tony Bellissimo, Josue ‘Beastmode’ Figueroa og Brandy Lamkim … Og som sædvanlig er de vildeste steps og årets mest cool moves i 3D!


"Step Up All In" har biografpremiere den 14. august.
ANNONCE
*** VIND FRIBILETTER TIL STEP UP ALL IN ***
Lige nu har du chancen for at vinde 2 x fribilletter til filmen "Step Up All In". Billetterne kan bruges i perioden 18. aug. - 18. sep. 2014, og der er hele 5 x 2 billetter på højkant.

For at deltage i konkurrencen skal du:
- Svare på nedenstående spørgsmål.

- Indtaste alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 14. august 2014, og vinderne får direkte besked via mail.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE