Aniston

[Konkurrence]: Som mor så søn

Hos os er det hot, når Lillemand og mor matcher!

[Konkurrence]: Som mor så søn
Lillemanden er den bedste i verden til komplimenter! Han er så god til at kigge på mig og sige: "Hvor ser du fin ud, mor", og når jeg har fået noget nyt eller har taget noget frem fra skabet, som han ikke har set i lang tid, så kommenterer og komplimenterer han det straks!

Og da jeg forleden fik nye sneakers fra Merrell, var han meget interesseret. Han mente, at det var "racersko", og at de var meget fine. Så nu har han også fået et par, som han holder meget af, og som, han synes, er de bedste i verden.

Jeg ved, at jeg går rigtig godt i mine Merrell Mixmaster, og han siger, at det også er hans bedste sko! Ja, faktisk vil han gerne have dem på i al slags vejr, hvilket mor og far godt kan opponere lidt imod.

Men det er lidt hyggeligt, når vi for eksempel er på søndagstur i mor- og sønsko, og vi traver København tynd og løber rundt i Frederiksberg Have i vores nye matchende sko, som er henholdsvis Merrell Mixmaster Move Glide og Merrell Mix Master Jam Kids. Samme model - bare til store og små fødder.

Skoene kan i øvrigt varmt anbefales uanset, om man vil matche med sit barn eller bare gerne vil have nogle sko, der er lidt anderledes i designet, og som er virkeligt gode at gå og løbe i, og som i øvrigt er nemme at tørre af, hvis man har løbet hånd i hånd i mudder - og det har vi!

Hot eller not at matche med sit barn? Well ... Vi synes i hvert fald, det er rigtig hyggeligt, og så kan vi komplimentere hinandens sko lidt på skift.
ANNONCE
[Konkurrence]: Som mor så søn
[Konkurrence]: Som mor så søn
*** VIND ET PAR MERRELL MIXMASTER ***
Du har nu chancen for at vinde et par sorte og pink Merrell Mixmaster Move Glide, så du også kan opleve, hvor gode de faktisk er at gå i.

Svar blot på nedenstående spørgsmål, som du kan få hjælp til her, følg Aniston.dk på Bloglovin, og husk desuden at indtaste dine kontaktoplysninger samt ønskede størrelse, så deltager du i lodtrækningen om et par rigtig lækre Mixmaster Move Glide fra Merrell.

Konkurrencen kører frem til den 30. november 2013.


Vinderen får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE