Aniston

[Konkurrence] Sandaltid = Ipanema-tid

Max gas på farver og komfort!

Yes! Så blev det sandaltid! Den allerbedste tid på året!

Og selvom jeg endnu ikke har været på stranden, fordi jeg er lidt kuldskær, så har jeg allerede fundet mine nye Ipanema frem, så jeg kan få fornemmelsen af sommerferie, sol og strand - også midt i byen.
ANNONCE
Lillemanden er også vild med Ipanema. Han kunne ikke stå for de fine farver ;o) - [Konkurrence] Sandaltid = Ipanema-tid Lillemanden er også vild med Ipanema. Han kunne ikke stå for de fine farver ;o)
Jeg havde faktisk glemt, hvor komfortable Ipanemas strap-sandaler er. Men netop nu er de mine favoritter, hvis jeg lige skal stikke i noget fodtøj for at gå ud.

Ipanema sidder nemlig noget så fantastisk på foden, fordi de sidder til henover foden, og fordi de på en måde har den helt rette tyngde. Der er således ingen gnavesår og vabler i sigte.

Herudover er jeg vild med farverne, som bare skriger sommer og sol!

Nu mangler jeg bare, at fusserne også får lidt farve, så sandaler rigtigt kan komme til sin ret.


Nærmeste forhandler af Ipanema oplyses på tlf.: 39 16 33 33.


Se nedenfor, hvordan du kan vinde et par skønne sandaler fra Ipanema!

ANNONCE
Ipanema Brasil Bicolor Unisex sandaler findes i flere forskellige farver og kombinerer forskellige farver i hver sandal, hvilket er super sommerligt. - [Konkurrence] Sandaltid = Ipanema-tid Ipanema Brasil Bicolor Unisex sandaler findes i flere forskellige farver og kombinerer forskellige farver i hver sandal, hvilket er super sommerligt.
Fine farver, der matcher brune fødder 100 pct. - [Konkurrence] Sandaltid = Ipanema-tid Fine farver, der matcher brune fødder 100 pct.
Ipanema laver et utal af sandaler i forskellige designs - også strap-sandaler med smallere straps, som kan udskiftes. - [Konkurrence] Sandaltid = Ipanema-tid Ipanema laver et utal af sandaler i forskellige designs - også strap-sandaler med smallere straps, som kan udskiftes.
Sandalerne med udskiftelige straps har fine mønstre på sålen. - [Konkurrence] Sandaltid = Ipanema-tid Sandalerne med udskiftelige straps har fine mønstre på sålen.
Hvert par kommer med tre forskellige farver straps. Disse med lilla, hvid og sølv. - [Konkurrence] Sandaltid = Ipanema-tid Hvert par kommer med tre forskellige farver straps. Disse med lilla, hvid og sølv.
En sandal - tre straps - sidder som smør på foden. - [Konkurrence] Sandaltid = Ipanema-tid En sandal - tre straps - sidder som smør på foden.
*** VIND SANDALER FRA IPANEMA ***
Du har nu mulighed for at vinde et par skønne lilla sandaler fra Ipanema.

Se foto af sandalen nedenfor, hvor du også blot skal svare på et enkelt spørgsmål for at deltage i konkurrencen.

Husk desuden kontaktinfo, så vi kan sende præmien til dig, hvis du er den heldige vinder.

Konkurrencen slutter den 25. juni 2013.


Vinderen får direkte besked!
ANNONCE
Disse skønheder kan du vinde! Skriv blot din størrelse, og svar på et enkelt spørgsmål :) - [Konkurrence] Sandaltid = Ipanema-tid Disse skønheder kan du vinde! Skriv blot din størrelse, og svar på et enkelt spørgsmål :)
Del

Seneste nyt

ANNONCE