Aniston

[Konkurrence]: Paper Collective 2014

Paper Collective har indgået samarbejde med toppen af dansk grafik og illustration, og det er sød musik for øjet!

[Konkurrence]: Paper Collective 2014
Paper Collective er et super spændende, nyere udspil på den danske poster-scene.

Paper Collective tager ganske enkelt deres favorit designere, kunstnere og illustratorer ind i folden, og det kommer der en række virkelig lækre grafiske prints ud af, som hver især støtter en god sag.

Hver kollektion fra Paper Collective støtter således en individuel sag, og for hver plakat, der bliver solgt, donerer Paper Collective minimum 15 pct. af indtægten til denne særlige sag. Samtidig er alle plakaterne fra Paper Collective limited edition og produceret i maksimalt 300 eksemplarer.

Ikke nok med det, så er det faktisk nogle virkeligt fede poster, man kan finde i Paper Collective-regi. Ikke mindst de fire nye designs, som er kreeret i samarbejde med Kristina Krogh, Tarik Arnautovic, A mile in the woods og Emilie Imán.

Som alle de øvrige plakater fra Paper Collective, er de fire spritnye designs også produceret i Danmark på FSC-certificeret papir og under den nordiske svanemærke-ordning.

Alt i alt på alle måder et skønt koncept, der er en fryd for øjet, hvis du spørger mig!


Se evt. mere om Paper Collective og de nye poster af Kristina Krogh, Tarik Arnautovic, A mile in the woods og Emilie Imán på Paper Collectives hjemmeside og webshop.
ANNONCE
[Konkurrence]: Paper Collective 2014
[Konkurrence]: Paper Collective 2014
[Konkurrence]: Paper Collective 2014
*** VIND EN SKØN VALGFRI PLAKAT FRA PAPER COLLECTIVE ***
Du har nu chancen for selv at smykke dit hjem cool med en af Paper Collectives fede posters. Og du må helt selv vælge, hvilken der klæder dit hjem bedst.

Se alle plakaterne fra Paper Collective her.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Klik dig forbi Paper Collectives hjemmeside, og find den poster, som du helst vil vinde. Indsæt linket til denne i svarfeltet.

- Indtast desuden alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du er den heldige vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook, Paper Collective på Facebook og/eller Bloglovin, nu du er i gang. Så bliver vi så glade!


Konkurrencen slutter den 30. april 2014.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce