Aniston

[Konkurrence]: Hurra for en svedfri sommer!

Det kan faktisk godt lade sig gøre ...

[Konkurrence]: Hurra for en svedfri sommer!
Jeg har en ret travlt hverdag. Jeg driver Aniston.dk, jeg er partner i et nystartet PR-bureau med vind i sejlene, jeg er mor og kone og prøver også at holde beholdningen i vasketøjskurven bare nogenlunde nede. Det kan godt give sved på panden og - på de ekstra travle dage på farten også (let's be honest) sved under armene!

Det stiller visse krav til min deodorant, idet jeg ikke altid har tid og mulighed for at påføre flere gange om dagen, og fordi jeg egentlig helst heller ikke vil tænke så meget over, om jeg pludselig sidder til et møde eller står til en event og kan lugte mig selv.

På det seneste har jeg testet en ny form for deodorant. Nemlig Rexona Maximum Protection.

Rexona Maximum Protection ligner en deo som de fleste andre, men den er baseret på en såkaldt TRIsolidTM-teknologi, som er en klinisk dokumenteret formel mod øget svedtendens, der reagerer på kropsvarme.

Det, der også er lidt specielt ved Rexona Maximum Protection, er, at den faktisk virker bedst, hvis man bruger den INDEN, man går i seng! Mens man sover, tilpasser TRIsolidTM sig nemlig ens kropstemperatur. Den antiperspirante effekt varer dernæst hele den næste dag – også selvom man går i bad om morgen. Det skyldes bl.a., at vores kropstemperatur ikke er den samme hele dagen igennem. Den følger nemlig den såkaldte cirkadiske rytme, og derfor er vores hud mere modtagelig, mens vi sover.

Indrømmet! Det er lidt underligt at påføre deo, når man er på vej til køjs og så stå op og gå i bad næste dag og IKKE påføre deodorant. Men når man lige kommer ud over det faktum, så fungerer Rexona Maximum Protection lige efter bogen! Jeg fik endda min bedre halvdel, som sveder noget mere end mig, til at teste på en varm sommerdag, og han var vildt begejstret!

Rexona Maximum Protection findes i tre duftvarianter Clean Scent, Confidence og Sensitive Dry. Alle dufter parfumeret, men ikke så meget, at man ikke godt, selvom man er vant til uparfumerede deodoranter, kan være med.
ANNONCE
[Konkurrence]: Hurra for en svedfri sommer!

*** VIND TRE X REXONA MAXIMUM PROTECTION TIL EN SVEDFRI SOMMER ***
Trænger du også til en sommer uden sved og svedlugt, så har du nu chancen for at vinde en af hver af de nye Rexona Maximum Protection.
 

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål.

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.

Konkurrencen slutter den 10. juli 2014, og vinderne får direkte besked via mail.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce