Aniston

[Konkurrence]: Hjemmehygge med homewear

Smid skjorten, blazeren og stiletterne - nu skal der hygges med Triumph!

Når man kommer hjem fra job, er der faktisk ikke noget rarere end at hoppe i noget mere komfortabelt. Man kan nemlig ikke sidde i sofaen med benene oppe og samtidig have det rart i en blazer eller skjorte.

Arbejdstøjet ryger i hvert fald altid af herhjemme, og jeg skifter den ofte obligatoriske blazer ud med en rar cardigan.

Tidligere har jeg bare fundet en vilkårlig en i skabet, men nu har jeg simpelthen fået en, der er øremærket til hjemmehygge - og det er et fantastisk koncept, hvis du spørger mig.

Cardiganen er fra Triumphs homewear-serie Body Make-Up, der, udover cardiganen, der indbyder til 100 % hjemmehygge, også indeholder bl.a. natkjoler, nattøj, morgenkåber, sweatshirts og tørklæder - alt sammen noget, man kan bruge til at pakke sig ind i derhjemme, når man rigtig skal hygge sig.
ANNONCE
Triumphs Body Make-Up cardigan er en ren hyldest til hyggen - og så er den pæn! - [Konkurrence]: Hjemmehygge med homewear Triumphs Body Make-Up cardigan er en ren hyldest til hyggen - og så er den pæn!
Cardiganen er da også mere end oplagt i disse kolde måneder. Den er lidt tyk i kvaliteten, blød og oversized i designet.

Og så er den simpelthen blevet min bedste ven, fordi den ligger klar på stolen, når jeg kommer hjem fra job og trænger til at slappe af, og fordi den bare er indbegrebet af rarhed.

Jeg er dog også blevet set uden for hjemmet i den på de kølige dage, idet den er dejlig lun og faktisk også rigtig pæn. Og så er det i øvrigt også rigtig svært at tage sig sammen til at tage den af igen, når man først er hoppet i den!


Triumph Body Make-up cardiganen forhandles bl.a. på Triumphs webshop.
ANNONCE
[Konkurrence]: Hjemmehygge med homewear
*** VIND EN TRIUMPH BODY MAKE-UP CARDIGAN ***
Vil du også opleve maksimal hjemmehygge med Triumph og deres skønne Body Make-Up cardigan, så har du nu chancen for at vinde en af slagsen.

Svar blot på nedenstående spørgsmål, som du kan få hjælp til lige her, følg Aniston.dk på Bloglovin, og husk desuden at indtaste dine kontaktoplysninger samt ønskede størrelse, så deltager du i lodtrækningen om en skøn Triumph Body Make-Up cardigan. 

Konkurrencen løber til den 20. november 2013.


Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE