Aniston

[Konkurrence]: Hjælp til vægttab - nu også for den laktoseintolerante

Nye laktosefri vægttabsprodukter fra Allévo.

Forleden nød jeg en frokost sammen med en masse dejlige damer. Her blev vi ikke bare udsat for en god salat, vi blev også meget klogere på Allévo måltidserstatninger, vægttab, kost, sundhedstrends og alt det, der hører med, når man gerne vil leve sundt og evt. tabe sig nogle kilo.

Vi fik bl.a. mulighed for at smage på nogle af produkterne fra Allévo, som virkeligt findes i et utal af varianter, der alle kan bruges i de forskellige faser af en slankekur eller ganske enkelt som et hurtigt, mættende og nærende måltid, hvis man vil være sikker på at få alle de ting indenbords, som man bør.

Blandt produkterne var også to helt nye spændende laktosefri produkter, som netop er kommet i handlen.

De nye laktosefri Allévo-produkter er en müslibar med mandler og havsalt samt en Caffe Latte, der er lige til at stille i køleskabet og nyde med sugerør. 

Og hvis du ikke synes, det på nogen måde lyder som noget, der kan kombineres med en slankekur eller kostomlægning, så har du på den ene side ret og på den anden side slet ikke.

De nye produkter smager nemlig faktisk ret tæt på syndigt godt! Men samtidig mætter de noget så voldsomt, at man ikke kan spise noget i flere timer bagefter!
ANNONCE
Allévo Caffe Latte har et lavt kalorieindhold og smager godt, når den er iskold. Den indeholder 200 kalorier og kan erstatte et helt måltid! - [Konkurrence]: Hjælp til vægttab - nu også for den laktoseintolerante Allévo Caffe Latte har et lavt kalorieindhold og smager godt, når den er iskold. Den indeholder 200 kalorier og kan erstatte et helt måltid!
De to nye produkter fra Allévo er altså både velsmagende og laktosefri, hvilket sikkert vil blive bifaldet af de laktoseintolerante og alle dem, som fravælger laktose i hverdagen.

Samtidig indeholder de masser af næring samt vitaminer og mineraler, som du ikke finder i din sædvanlige müslibar og latte.

Ville jeg, hvis jeg ikke tænkte i sundhed eller vinkedeller, vælge Allévo baren og kaffe-brikken fremfor en fuldfed müslibar og en latte baseret på sødmælk og en dejlig rund espresso. Nej, måske ikke.

Men selvom man ikke er inkarneret fan af pulverkure (og det er jeg ikke!), så har Allévo faktisk formået at skabe et "slankeprodukt", som smager godt, og som ikke har en bitter eftersmag af fiberpulver.

Er man altså laktoseintolerant, kan man roligt hoppe ombord i produkterne, hvis man tænker, at man vil smide nogle kilos eller bare gerne vil have en hurtig laktosefri snack. Og er man ikke, så kan man faktisk også!


Allévos nye laktosefri måltidserstatninger består af en müslibar med mørk chokolade, mandler og havsalt samt en Caffe Latte-drik, der kan nydes som iskaffe. Begge nyheder kan erstatte et måltid eller mellemmåltid og indeholder 200-210 kcal. Allévos nye laktosefri produkter er i handlen nu til vejl. udsalgspris på 19,95 kr. for baren og 23,50 for drikken.

Se evt. mere om Allévo og få gode råd om kost og sundhed på Facebook.
ANNONCE
Allévo laktosefri bar har chokolade på bunden og en lækker smag af salt og mandler.  - [Konkurrence]: Hjælp til vægttab - nu også for den laktoseintolerante Allévo laktosefri bar har chokolade på bunden og en lækker smag af salt og mandler.
Allévos bar smager præcis som en almindelig müslibar. Den mætter bare i længere tid og indeholder alt det, din krop har brug for. - [Konkurrence]: Hjælp til vægttab - nu også for den laktoseintolerante Allévos bar smager præcis som en almindelig müslibar. Den mætter bare i længere tid og indeholder alt det, din krop har brug for.
*** VIND PRODUKTER FRA ALLÈVO ***
Du har nu chancen for at vinde  og dermed selv prøvesmage de laktosefri produkter fra Allévo samt et par af de øvrige produkter i Allévos serie.

Vi udtrækker tre heldige vindere af følgende Allévo-produkter:

1 laktosefri bar med chokolade, mandler og havsalt
1 laktosefri Caffe Latte
1 kartoffel- og porresuppe
1 cheesecakebar


For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på nedenstående spørgsmål. Og husk at indtaste dine kontaktoplysninger.


Konkurrencen løber frem til 30. september 2013.


Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce