Aniston

[Konkurrence]: Gyldne isnyheder fra Carte D'Or

Damn!

[Konkurrence]: Gyldne isnyheder fra Carte D'Or
Kalenderen siger forår, og det betyder både sol, varmere temperaturer og isnyheder. Yeah! 

Carte D'Or hylder i år foråret med to rigtig spændende nyheder, som lige kan være med til at gøre årstiden endnu bedre, for damn (!) de har virkelig overgået sig selv med de to gyldne isvarianter, de nu sender ud i kølediskene!

Den ene er en Strawberry & Merengues is med super lækker jordbærsauce og små crispy og herlige marengs på toppen. Isen er frisk og lækker og perfekt som tilbehør til eksempelvis sommerens jordbær eller bare "on the rocks", som man kunne fristes til at sige.

Den anden, Amaretto Vanilla Chocolate, er en meget blød vanilieis med let smag af amaretto, chokoladesauce og med små lækre mandelkager på toppen. Den smager perfekt som tilbehør til en kop kaffe!

Det er to meget forskellige is, men de smager virkelig godt på hver deres måde. Og de små marengs og kager på toppen er lidt af en genistreg, fordi de giver noget at tygge på undervejs. Den eneste anke er, at der godt kunne være endnu flere af de små yummi hapsere! ;-)

De to nye varianter kommer i en pænere, gylden bøtte med gennemsigtigt låg, så man kan kigge ind på herlighederne og blive fristet, hver gang man åbner fryseren. 


Carte D'Or Strawberry Merengues og Carte D'Or Amaretto Vanilla Chocolate er netop landet i handlen til vejl. udsalgspris på 42,95 kr./900 ml.
ANNONCE
[Konkurrence]: Gyldne isnyheder fra Carte D'Or
[Konkurrence]: Gyldne isnyheder fra Carte D'Or
*** VIND DE NYE ISVARIANTER FRA CARTE D'OR ***
Du har nu chancen for at vinde et gavekort til de to spændende nye isvarianter fra Carte D'Or.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 10. april 2014.
ANNONCE
Del

Seneste nyt