Aniston

[Konkurrence]: Glatte sommerben uden knopper

Nyd sommeren med glatte og lækre ben.

Foto: Shabenaa ShaveSafe - [Konkurrence]: Glatte sommerben uden knopper Foto: Shabenaa ShaveSafe
Røde knopper efter barbering kan være så frustrerende, uanset hvor på kroppen de er, men særligt når de er synlige for omverdenen.

Så hvis du, som jeg, har planer om at luft sommerkjolerne i år og gerne vil kunne fremvise et par flotte, glatte sommerben helt uden røde knopper, kan jeg varmt anbefale dig at prøve ShaveSafe.

ShaveSafe er en barberskum, der er lavet af den danske iværksætter Nana Rytter Nielsen, som tidligere var undertøjsmodel. Nana fik idéen til barberskummen, fordi hun selv døjede med knopper efter barbering.

Og man må sige, at hun virkelig har ramt plet med barberskummen. ShaveSafe er blevet rost i mange af landets modemagasiner og kvindeblade, den er er blevet anbefalet af flere kendisser, og så har den vundet iForms store barberskumstest, hvor den blev kaldt ‘Et mirakel’. Ud over det får den 5 ud af 5 stjerner af kunderne på Sinful.dk.

Det, der gør Shavesafe speciel, er, at den er desinficerende og noget tyndere i konsistensen end traditionel barberskum. Det betyder, at barberskummen kommer helt ind i barberbladet og kan rengøre både dét og din hud, når du bruger den.

Når der er færre bakterier, der kan genere den følsomme hud efter barbering, er der også mindre risiko for røde knopper. Et ekstra plus er, at ShaveSafe også er fri for parfume og farvestoffer, der ellers kan irritere huden.

Du kan altså roligt bruge den over hele kroppen, også intimt. Du kan endda dele den med din kæreste eller mand, hvis han vil undgå skægpest i ansigtet.

Jeg er selv stor fan af ShaveSafe og jeg kan varmt anbefale den, hvis du døjer med røde knopper.

ShaveSafe barberskum har en vejledende udsalgspris på 179 kr. for 200 ml og ja, det er mere, end hvad en traditionel barberskum koster. Til gengæld er den også mere effektiv og hvis du ikke er tilfreds, kan du få pengene tilbage igennem producentens 100 % tilfredsgaranti.


*** VIND SHAVESAFE BARBERSKUM ***
Lige nu har du mulighed for at vinde et sæt med 1 stk. alm. ShaveSafe og 1 stk. ShaveSafe til sensitiv hud af 100 ml hver. Der er tre sæt på højkant.

For at deltage i konkurrencen skal du:
- Svare på nedenstående spørgsmål.

- Indtaste alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 15. juli 2014, og vinderne får direkte besked via mail.
 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce