Aniston

[Konkurrence]: Forårsnyheder fra NIVEA

Duften af barndom, duften af ingenting og duften med den tørre fornemmelse.

[Konkurrence]: Forårsnyheder fra NIVEA
Det er forår, og det betyder, som så ofte før, at der lander en hel masse nye skønhedsprodukter på butikkernes hylder.

Dette forår har NIVEA valgt at lancere intet mindre end tre spændende nyheder, som hver især er skabt til tre forskellige målgrupper. 

Der er nemlig én nyhed til dem, der er vilde med den originale NIVEA duft, som vi vist alle forbinder med barndom og den fede NIVEA creme i den blå metaldåse.

Én nyhed til de mange kvinder, der på den ene eller anden facon døjer med sensitiv hud eller bare gerne så vidt muligt vil springe parfumen over.

Og så er der én nyhed til alle os, som ikke er vilde med at blive slask våde i armhulerne, når vi har påført deodorant og skal krænge os i skjorten, inden vi løber ud i verden om morgenen.
ANNONCE
[Konkurrence]: Forårsnyheder fra NIVEA
Duften af den originale NIVEA i badet
Det, de fleste af os forbinder med NIVEA, er duften af den originale runde NIVEA creme. Men denne duft har, indtil nu, været forbeholdt cremen og er således aldrig blevet brugt i andre NIVEA produkter.

Det er slut nu, for NIVEA har lanceret NIVEA Creme Care, som er en showergel, der har præcis samme duft som duften af den runde NIVEA - og jeg mener, præcis samme duft, og ovenikøbet masser af den!

NIVEA Creme Care er derudover en meget cremet showergel med provitamin B5, nærende olier og Hydra IQ, som også er de ingredienser, vi kender fra cremen. 


NIVEA Creme Care er i handlen nu til vejl. pris 22,95 kr. for 250 ml.
ANNONCE
[Konkurrence]: Forårsnyheder fra NIVEA
[Konkurrence]: Forårsnyheder fra NIVEA
Hudpleje til sensitiv hud - uden parabener, parfume og farvestoffer
Er man derimod slet ikke til duft, så har NIVEA (langt om længe, kunne man fristes til at sige) udviklet en ny serie af parfumefri hudplejeprodukter til ansigtet.

Serien er specielt udviklet til sensitiv hud, som rigtig mange døjer af, og så er den, udover at være parfumefri, også fri for alt, hvad der hedder parabener og farvestoffer.

NIVEA Daily Essentials er en komplet serie af plejeprodukter til ansigtet bestående af en dagcreme med SPF 15, en natcreme, en mild rensemælk og en såkaldt 3-i-1 Micellar Water, der er en 3-i-1 renseteknologi, som uden problemer fjerner snavs og makeup fra hud og omkring øjnene, og som samtidig beroliger og beskytter huden.


NIVEA Daily Essentials er i handlen nu til vejl. pris fra 59,95 kr.
ANNONCE
[Konkurrence]: Forårsnyheder fra NIVEA
Deodoranter med "pudder touch"
En normal deodorant har det med at sætte sig som et fedtet og snasket lag i armhulen, når man lige har påført den. Det er ikke rart, og det har desuden tendens til at sætte sig på den ellers rene t-shirt.

NIVEA er gået væk fra det fedtede og snaskede i deres nye NIVEA Powder Touch deodoranter og har i stedet tyet til lermineralet kaolin, som er en form for blød pudder.

Pudderen gør, at deodoranten tørrer hurtigere end normale deodoranter. Og den efterlader desuden ikke mærker på tøjet. Duften er derudover ret mild og behagelig og findes som både roll-on og spray.


NIVEA Powder Touch har en vejl. pris på 34,95 kr.


*** VIND FORÅRSNYHEDERNE FRA NIVEA ***
Du har nu chancen for at vinde alle de nye forårsprodukter fra NIVEA.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål - og fortæl os endelig gerne en god historie. 

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 17. marts 2014, og vinderen får direkte besked via mail.

Pssst: Hvis du er på siden fra mobil, skal du vælge skrivebordsvisning for at se konkurrencefelterne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE