Aniston

[Konkurrence]: Forårsnyheder fra Allévo

Tre nyheder, som gør det lidt nemmere at smide de ekstra kilo.

Tre produktnyheder fra Allévo. - [Konkurrence]: Forårsnyheder fra Allévo Tre produktnyheder fra Allévo.
Nu har man været pakket ind i store sweatre, lange bukser og vinterjakke i så lang tid, at man næsten havde overset, at man har taget et par (eller fem) kilo på i forbifarten. Det er så nemt at spise sig en lille delle til, og det er meget sværere at komme af med den igen!

En af synderne bag de ekstra kilo kan være de hurtige, nemme mellemmåltider, som ligger og frister i bagerens vindue eller øverst i køkkenskabet. Men det er faktisk muligt at ty til et lidt sundere alternativ.

Og som alternativer til småkager, kiks, chokoladebarer og croissanter lancerer Allévo nu tre (sundere) mellemmåltidsløsninger, som måske kan være løsningen på de ekstra kilo, inden de korte bukser og t-shirtsene skal findes frem igen, og som er nemme at have liggende, når den lille sult melder sig. 

De tre nyheder er en brik med Lemon & Lime Smoothie, en Coffee Chocolate Bar samt en mættende suppe med broccoli, basilikum og couscous.

De fungerer alle tre som fine mellemmåltider, der mætter meget mere, end de lige ser ud til. Og så kan broccolisuppen i øvrigt snildt kombineres med 5:2-kuren, fordi fem breve af supen udgør det kalorieindtag, som man må indtage på fastedagene.


Lemon & Lime Smoothie samt Broccolisuppe med basilikum og couscous forhandles allerede nu i bl.a. Bilka og A-Z samt på Cederroth-shop.dk. Coffee Chocolate Bar kommer i handlen i uge 22.


*** VIND DE TRE ALLÈVO NYHEDER ***
Du har nu chancen for at vinde de tre spændende nyheder fra Allévo.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 20. februar 2014.
ANNONCE
Del

Seneste nyt