Aniston

[Konkurrence]: Fem sommertips til et glansfuldt og sundt sommerhår

Hår- og hudplejegiganten deler de bedste råd til pleje af sommerhåret.

Sådan ser et års forbrug af Dove Intensive Repair ud! - [Konkurrence]: Fem sommertips til et glansfuldt og sundt sommerhår Sådan ser et års forbrug af Dove Intensive Repair ud!
For de fleste af os danskere, står de næste uger vist på sommerferie. Det betyder sol, strand, vand og varme - i lille dejlige Danmark eller i udlandet.

Men sol, salt- og klorvand kan skade håret. Det samme kan den daglige styling og hårfarvning.

Der er dog flere ting, man kan gøre for, at håret ikke skal lide overlast undervejs, mens vi lever hverdagen og ferielivet.

Dove har været så søde at sende deres fem bedste tips til sundt og glansfuldt sommerhår. Og de har toppet det hele med en fantastisk konkurrence!

Fem gode råd til sundt og glansfuldt hår:
1.     Fugt og næring er afgørende for, at dit hår bibeholder sin naturlige glans, men sol og saltvand har tendens til at udtørre håret. Sørg derfor for at give dit hår en hårkur 1-2 gange om ugen i sommermånederne. Sov eventuelt med hårmasken natten over for at tilføre ekstra næring.

2.     Bind et tørklæde omkring håret for at beskytte det mod solens skarpe stråler, når du er kraftigt eksponeret for solen – fx på en varm sommerdag ved stranden.

3.     Lav en fletning, som du sover med et par dage for at undgå daglig slitage af håret ved frisering. På denne måde undgår du at skulle rede dit hår hver dag. Og det skødesløse, lidt rodede look er en af sommerens hotteste tendenser.

4.     Bløde bølger i håret er perfekte for et lækkert og sexet beach-look. Men styling med et krøllejern slider på håret. Fordel i stedet 2-3 elastikker jævnt i en hestehale, mens håret er vådt, og tag dem ud efter et par timer for at få smukke, bølgende krøller – uden anvendelse af en styler.

5.     Gør dit hår stærkere ved at give dig selv en hovedbundsmassage et par gange om ugen. Når du masserer hovedbunden, bliver blodcirkulationen sat i gang. Det opstrammer de hårmuskler, der holder fast i håret. Det kan også være en god idé at afslutte hårvasken med et koldt brus, som også fremmer blodcirkulationen.
ANNONCE
[Konkurrence]: Fem sommertips til et glansfuldt og sundt sommerhår
[Konkurrence]: Fem sommertips til et glansfuldt og sundt sommerhår
*** VIND ET ÅRS FORBRUG AF DOVE INTENSIVE REPAIR ***
Du har nu chancen for at vinde intet mindre end ET ÅRS forbrug af shampoo, balsam samt to hårkure fra Doves Intensive Repair hårplejeserie, som tilfører intens næring til håret og reparerer hårstråets overflade fra rod til spids uden at tynge det.

Det er en præmie til en værdi på cirka 1.000 kr., og jeg vil vove at påstå, at der er til halvandet års hårpleje, hvis du er korthåret!

Sådan deltager du i konkurrencen:
- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 30. juni 2014, og vinderne får direkte besked via mail.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE