Aniston

[Konkurrence] DO:MORE

Alle mennesker har jo drømme ...

[Konkurrence] DO:MORE

Jeg føler faktisk, at jeg er ret god til at følge mine drømme og bare gøre det! Men det har jeg ikke altid været. Derfor kan jeg så godt lide Rexonas nye mission, som de sætter i søen i dag. 

DO:MORE, som missionen eller kampagnen, om man vil, er blevet døbt, går ud på, at hjælpe os med at finde vores mod, motivation og indre drivkraft og dermed følge vores drømme.

På DOMORE.REXONA.DK kan man derfor også teste, om man overhovedet er en af den slags personer, som kan omsætte drømme til virkelighed, og så kan man vinde muligheden for at få drømmen realiseret.

Min egen personlige drivkraft har jeg forsøgt at udtrykke neden for: Frihed, eventyrlyst og det faktum, at vi altså kun har et liv. Hvis du selv vil dele din passion med andre, kan du smække det, der driver dit værk på Instagram eller Facebook med hashtags: #domorerexonadk og #drivfaktor. 

ANNONCE
[Konkurrence] DO:MORE

*** VIND REXONA DEODORANTER MED MOTIONSENSE ***
Du har nu chancen for at vinde en ordenlig stak Rexona deodoranter med MotionSense, så du i det mindste ikke bliver svedig i jagten på dine drømme.

For at deltage i konkurrencen skal du:

- Svare på nedenstående spørgsmål.

- Indtaste alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.

- OBS! Du får et ekstra lod i konkurrencen her, hvis du "tagger" @MRSANISTONDK på Instagram på et foto med de ting, der driver dig og i øvrigt bruger hashtags #DOMOREREXONADK #DRIVFAKTOR. Men husk, at du også skal indtaste dine info her på siden.

Konkurrencen slutter den 15. september 2014, og vinderen får direkte besked via mail.

ANNONCE
Del

Seneste nyt