Aniston

[Konkurrence]: Derma Eco Woman

Hudpleje, som hele familien kan være med på.

[Konkurrence]: Derma Eco Woman
[Konkurrence]: Derma Eco Woman
Det kan være rigtig svært at finde hudpleje, der rent faktisk passer til hele familien. Og hos os er hverken mor eller far hysteriske med parfume, men vi vælger ud fra, at der er så lidt "snask" i produkterne som muligt - dog altid med undtagelser. Når det kommer til lillemanden, så er parfume dog fortsat bandlyst! Og det kan give en situation, hvor badeværelset simpelthen er fyldt med produkter, som er dine, mine og vores.

Netop for at undgå den situation, er Derma et af mine favoritmærker, når det kommer til hudpleje.

Derma kan bruges til hele familien, og faktisk er sortimentet jo så bredt, at man ikke behøver så meget andet til den daglige rutine i og omkring badet.

Derma er hudpleje til hele familien og findes til både børn og voksne, mænd og kvinder.

Til hele familien findes Derma Family, som er de blå produkter med bl.a. håndsæbe, shampoo og body shampoo som en del af serien.

Til de mindste findes Derma Eco Baby, som er nemme at kende på den lille baby, og som bl.a. findes som salve og babyolie.

Mændene skal naturligvis heller ikke snydes for parfumefri hudplejeprodukter (i forholdsvist maskulint design vel at mærke), og Derma Man er derfor udviklet til ham.

Herudover findes en Derma Sun-serie med solcremer, der er både Svanemærket og mærket med Astma-Allergi Danmarks mærke.

OG så er der naturligvis min favoritserie: Derma Eco Woman. En serie, der rummer meget af det, man skal bruge i hverdagen, og som man kan bruge med god samvittighed på hele familien (hænger mig ikke så meget i "woman"-delen ...)

Blandt mine favoritter er bl.a. Derma Eco Woman Bodylotion, som er en let bodylotion, der trænger hurtigt ind i huden. Men hele serien er faktisk skøn og fin - samt naturligvis både parfumefri og baseret på rene, naturlige og økologiske råvarer.

Det giver god samvittighed og fylder ganske enkelt mindre på badeværelset. Plus at man da så ikke skal bekymre sig om parfumeallergi sådan lige med det samme.


Derma forhandles bl.a. i supermarkeder. Se evt. mere om Derma på Dermas hjemmeside.
ANNONCE
Dermas renseservietter er perfekte til dovne aftener eller i bagagen til ferien. - [Konkurrence]: Derma Eco Woman Dermas renseservietter er perfekte til dovne aftener eller i bagagen til ferien.
*** VIND DERMA ECO WOMAN HUDPLEJE ***
Nu har du chancen for at vinde lækre hudplejeprodukter fra Derma.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 10. februar 2014.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE