Aniston

[Konkurrence]: Campari Limited Edition

Kunst på flaske - med kun i et begrænset oplag og kun i år.

[Konkurrence]: Campari Limited Edition
Der er, endnu engang, godt nyt til alle de kunstinteresserede Campari-nydere.

Italiens nok mest kendte klassiker lancerer nu en ny 2014 limited edition-serie, hvor flaskens yderside tager kampen op med det rubinrøde, bittersøde indhold i jagten på pire sanserne.

Men skynd dig, hvis du vil have fingrene i en af de fine flasker - Camparis limited edition-serie er nemlig kun i handlen i et begrænset antal flasker! 
 
Det er fjerde gang, Campari vælger at lancere kunst på flaske. Første Campari limited edition art label-serie blev lanceret i forbindelse med Camparis 150 års jubilæum i 2010. Dernæst i 2011 og 2012. Alle tre gange blev initiativet så positivt modtaget, at de flotte flasker blev revet væk på rekordtid.
 
Årets limited edition-serie fra Campari udgøres af ikke ét men hele tre værker af den futuristiske maler og billedhugger Fortunato Deperos mest berømte værker.
 
De tre farvestrålende værker blev udviklet specielt til Campari, som Fortunato Depero i en årrække havde et tæt samarbejde med og fortolkede igennem flere af sine værker. De er skabt i henholdsvis 1927 og 1928 og opsummerer med deres enkle grafiske udtryksform selve essensen af Campari: En ideel aperitif, der hylder glæden, passionen og livets stjernestunder. 
 
Fortunato Depero skabte de kunstværker, der præsenteres i årets limited edition-serie, i 1920’erne – samme årti, hvor verdensklassikeren Negroni for første gang så dagens lys i Firenze, hvor grev Camillo Negroni bestilte en Americano med gin i stedet for soda. Et træk, der sikrede, at hans navn sidenhen hver eneste dag er på tusinder af trofaste Negroni-nyderes læber.

Vil du også nyde en Negroni eller en af de nyere drink-hits med Campari, så kan du se opskrifterne på dem lige neden for.
ANNONCE
[Konkurrence]: Campari Limited Edition

Tre gode med Campari
 
Negroni
- en klassiker med en trofast og stigende fanskare over hele verden:
 
2 cl gin, 2 cl Campari og 2 cl rød vermouth hældes i et lavt glas med isterninger. Rør rundt, pynt med en appelsinskive og servér med det samme.
 
Tip: Ønsker man en lettere og mildere udgave, kan gin erstattes med prosecco eller anden tør, mousserende vin, og man har en “Negroni Spagliato”.
 
Camparrot
- forfriskende og kompleks – udviklet af barchef Nick kobbernagel fra cocktailbaren Ruby i København:
 
4 cl gin, 2 cl Campari, 2 cl citronjuice, 3 cl gulerodsjuice, 1 cl sukkersirup (fx Rose’s Sugar cane) og 1 knivspids salt.
Samtlige ingredienser shakes med is, sies over i et højt glas med is og serveres straks. Pynt evt. med jernurt.
 
Campari Spritz

– En læskende nyklassiker og milanesernes foretrukne sommerdrink:
 
3 dele mousserende vin (fx prosecco, cremant, cava, champagne eller evt. tør hvidvin), 2 dele Campari og 1 del danskvand.
Fyld et stort vinglas eller et drinkglas med isterninger. Tilsæt ingredienserne og pynt med en halv appelsinskive og eventuelt et sugerør.
 
 
Campari kan købes i de fleste dagligvarebutikker. Campari Limited edition føres i Føtex og Bilka, så længe lager haves. Vejl. pris kr. 135,-.
 

ANNONCE
Uhm ... Negroni! - [Konkurrence]: Campari Limited Edition Uhm ... Negroni!
*** VIND EN FLASKE LIMITED EDITION CAMPARI ***
Du har nu chancen for at forsøde sommeren med en af de lækre Limited Edition Campari prydet med Fortunato Depero flotte værker.

Sådan deltager du i konkurrencen:
- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 30. juni 2014, og vinderne får direkte besked via mail.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce