Aniston

Kongeligt bryllup

Så er det i dag alle os royalister og skabs-royalister sidder klinet til tv-skærmen

Den 3. oktober 2007 kom nyheden om at Marie Cavallier og Prins Joachim havde forlovet sig og den 21. november blev datoen for brylluppet offentliggjort.
Kongeligt bryllup
Hele eventyret startede til en jagtfest i 2003, hvor Prins Joachim og Marie Cavallier mødte hinanden for første gang. På daværende tidspunkt var prins Joachim gift med prinsesse Alexandra, der godt et år tidligere - i juli 2002 - havde født parrets anden søn, Felix.

Eventyret for Prins Joachim og Prinsesse Alexandra endte dog den 16. september 2004. Prins Joachim og prinsesse Alexandra offentliggjorde på et pressemøde, at de skulle skilles og den 22. september 2004 blev parret separeret, og så kunne følelserne mellem Prins Joachim og Marie Cavallier udvikle sig i foråret 2005 - samme tidspunkt, hvor skilsmissen mellem Joachim og Alexandra blev endelig.

Marie Cavallier
Marie Agathe Odile Cavallier er født i Paris i 1976. Da Marie Cavallier var 13 år blev hendes forældre skilt, og hun flyttede med sin mor til Schweiz. Hun er uddannet inden for handel og marketing fra universiteter i henholdsvis Boston og New York, og hun har været finansiel partner i sin stedfars, Christian Grassiot, investeringsfirma. 

Marie Cavallier er fransk statsborger og tilhører den romersk-katolske kirke, men i forbindelse med ægteskabet med prins Joachim overgår hun til den evangelisk-lutherske kirke. Derudover får hun dansk indfødsret og derved dansk statsborgerskab.

Marie Cavallier vil, ifølge hoffet, efter brylluppet få titlen hendes kongelige højhed prinsesse Marie.

Programmet for det kongelige bryllup i Møgeltønder
Ved kongelige begivenheder er alt planlagt ned til mindste detalje og denne dag er selvfølgelig ingen undtagelse.

Klokken 15:45 - 16:20 
Gæsterne ankommer til Møgeltønder Kirke.

Klokken  16.30  
Brudgommen ankommer.

Klokken  16.32 - 16.55 
Brudeparrets nærmeste familie og de kongelige ankommer.

Klokken 16.58  
Bruden ankommer med sin far.

Klokken 17.00 - 18.00
Vielse i Møgeltønder Kirke. Kongelig konfessionarius, biskop Erik Norman Svendsen forestår vielsen. Under vielsen vil der være indslag med Det Danske Drengekor under ledelse af Kim Glies Nandfred og strygere og blæsere fra Sønderjyllands Symfoniorkester samt organist Ann-Kirstine Christiansen.

Klokken 18.00  
Brudeparret og den nærmeste familie kører til Schackenborg Slot.

Klokken 18.15 - 19.15 
Øvrige gæster til reception på Ecco Center.

Klokken 20.00  
Bryllupsmiddag på Schackenborg Slot, hvor vi almindelige mennesker ikke må kigge med mere.

Aniston.dk ønsker Prins Joachim og Marie Cavallier hjertelig tillykke med dagen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce