Aniston

Kong Græs

Party natten lang

Aniston.dk Party Crew Fyn havde sat sig for at undersøge, hvad der gemmer sig bag navnet "Kong Græs". Beredte med godt humør, kamera og en masse visitkort, erobrede vi diskoteket.
Kong Græs
"Kong Græs" er et af Odense's ældre disko-teker og har eksisteret siden 1994. Stedet består af to etager med bar på begge planer.

Den øverste del har en indretning, der mest af alt minder om et orientalsk tempel, med en kæmpe Buddha-statue som passer på gæsterne.

Derudover er der et hævet plan med endnu en bar og dertil indrettede sofaarrange-menter.

I kælderen er der et japansk/orientalsk inspireret club-miljø. Interiøret består af en større bar med indbygget DJ-pult, et sofa-arrangement og et sort dansegulv.

Musik og dans

Da underetagen blev åbnet, strømmede folk ned til dansegulvet, som hurtigt blev proppet med en masse danseglade tøser. En del fyre stod omkring dansegulvet og savlede over pigerne!

Selvom der var mange ude at danse, var der på intet tidspunkt pladsmangel, så der var plads til at slå sig løs.

DJ'en spillede R'n'B, hip hop, pop, soul, funk og house. Det var okay, men desværre var han ikke så imødekommende, når det galt vores ønsker om super 80'er hits.

Fyrene

Når man går i byen, er det oftest for at have det sjovt med vennerne og møde nye mennesker, ligesom man til tider er der for at score.

På "Kong Græs" er der overtal af fyre. Det kan skyldes, at de fleste piger gemmer sig på underetagens dansegulv. Så er man på jagt efter mænd, er det på overetagen, de er at finde. Man kan finde mange forskellige typer af fyre på "Kong Græs". Der er "Peter fra L'EASY"-typen, drengerøve, smarte fyre, business fyre og dem på 35 +. Så der er noget for en hver smag!

Ja selv vores egen Poppe fra Connery.dk fik sig en lille hyggelig snak med en af de mange fyre!
ANNONCE
Kong Græs
For at understrege en fed bytur og de mange forskellige mennesker, der er med til at gøre "Kong Græs" til et fedt sted at gå i byen, har vi selvfølgelig sørget for et ordentligt galleri.

Aniston.dk anbefaler "Kong Græs" på grund af den intime stemning, krydret med fed musik, friske bartendere, fed fest samt et strejf af Indien.

Her finder du "Kong Græs":

Kong Græs

Asylgade 7-9

5000 Odense C
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce