Aniston

Koncert: Jennifer Lopez i Forum

J.LO gav den MAX gas i Forum i lørdags!

4 ud af 6 stjerner
Koncert: Jennifer Lopez i Forum
Da Jennifer Lopez alias J.LO gæstede Danmark for første gang i lørdags, så var det til et brag af et glimmershow i Forum.

J.LO skulle gå på kl. 20, og det var vel at mærke uden nogen form for opvarming eller noget, selvom hun tidligere i Tyskland, blot få dage tidligere, havde haft fornøjelsen af Nik & Jay som opvarmere. Stemningen i salen var dog ikke død og da tonerne til åbningshowet gik i gang så var publikum godt gejlet op!

Et væld af fjer og glimmer satte showet hårdt i gang. Jennifer kom ud på scenen iført et meget kropsnært kostume, og sådan var temaet igennem hele showet. Designeren bag de smukke kostumer var Zuhair Murad, der også tidligere har designet for Christina Aguilera, Beyoncé og Taylor Swift.
ANNONCE
Jennifer Lopez - Åbningsscene i Forum
Koncert: Jennifer Lopez i Forum
Jennifer kom igennem hele sit repertoire fra den spæde begyndelse for 13 år siden til de nuværende dancehits, der har floreret på hitlisterne det sidste års tid. 'Dance Again World Tour' startede tilbage i juni i Panama og kom så endelig til Danmark, som mange fans har hungret efter.

Jeg spurgte nogle fans til koncerten hvad de syntes var helt specielt ved J.Lo:

Birgitte og Marianne (kusiner):
Hvornår blev I fans? De svarede begge at det var i 2002, da 'Ain't it funny' kom ud. Siden havde de begge været fans. De kunne også begge lide hendes nye dance lyd, og syntes generelt at hun har sød stemme, der appellere til mange. De havde købt billetter til koncerten dagen efter de blev sat til salg, og havde opvarmet derhjemme ved at høre hendes sange på youtube.
__________

Lene og Lone (veninder):
Hvor længe har I været fans?
De svarede begge ret entydigt at de havde været fans siden hendes debut i 1999. Da 'On the 6' kom ud.

Hvilken sang har betydet mest for jer?
Lene svarede ret hurtigt at det især var de sidste nye sange med Pitbull, der gjorde det for hende. Lone kunne også godt lide det nye.

Hvad glæder I jer mest i aften?
At have en fed koncertoplevelse
__________

Cibele (pige fra Brasilien)
Hvilke af J.Lo's sange inspirere dig mest?
Cibele forklarede på engelsk at det helt klart var de spanske sange der betød mest for hende. Og at det var første gang hun var til J.Lo koncert, selvom hun var fra Brasilien.
__________

Karoline og Gitte (Niece og moster)
Hvilken musik/genrer kan I bedst lide?
Karoline kunne klart bedst lide det nye og Gitte kunne også godt lide det nye, men huskede også det gamle, fra dengang hun var en yngre pige.

Hvad glæder I jer mest til?
At have en god aften sammen og høre den gode musik.
ANNONCE
Koncert: Jennifer Lopez i Forum
Klassiske hits og sukkerstads
J.Lo manglede ihvertfald ikke energi igennem de to timer showet varede. Det var pumpet og meget koreograferet.

Jennifer er fyldt 43 og det kunne man absolut ikke mærke på hende. Hun lagde meget vægt på sin 'booty-shaking' og høstede store bifald, når hun sang de store klassikere som "Waiting for tonight" og "Let's get loud". På et tidspunkt dannede scenen også ramme for en boksering, så hun kunne kæmpe sig frem.

Der var også ind imellem lagt lidt sukkersødt ind i showet, når hun sang de mere stille sange mens der var billeder af hendes børn baggrunden på storskærm. Dette kunne dog godt virke lidt i overkanten, for det blev til tider lange sekvenser, hvor hun kiggede op på skærmen og snakkede om kærlighed.

4 ud 6 stiletter
Jennifer leverede det, som var forventet. Hun sang sine sange upåklageligt, dog til tider med hjælp fra et background track. Hun var meget nærværende i sin personlighed og virkede til tider dybt berørt af publikums reaktioner på de følelsmæssige sekvenser.

Højdepunkterne for koncerten var klart da hun sang sine helt store nyere hits, begge med Pitbull. 'On the floor' og 'Dance again' bragte publikum i højeste gear og lavede en meget fin afslutning på en fed aften.

Jeg giver J.Lo 4 stiletter for en meget vellykket aften.
ANNONCE
Del

Seneste nyt