Aniston

Kombiner vin og is og få den ultimative sommerdessert

Best of both worlds!

Man kan ikke sige sommer uden at sige iskold vin og is i lange baner. Så hvorfor ikke kombinere de to? Forestil dig en iskold kugle vaniljeis, som lige har et hint af hvidvin. Eller rosé. Eller måske endda rødvin? Det er perfekt, hvis du ligesom mig elsker rødvin, men om sommeren hellere vil drikke kolde drikke - hvorfor så ikke bare spise din rødvin iskold?

At lave vin-is er ret simpelt, og faktisk behøver du slet ikke en ismaskine! Alt du skal bruge er et piskeris, en skål, målebægre og tupperware til at fryse isen i. 

Opskrift

1,7 dl vin (Alt efter, hvor sød en vin, du vælger, skal sukkermængden måske justeres, så vælg evt. en så sød som muligt)

3 spsk. sukker (plus/minus alt efter vinens sødme - smag til!) 

3 dl piskefløde

Hæld vinen i skålen. Tilføj derefter gradvist sukkeret og pisk, indtil det er helt kombineret. Tilføj derefter langsomt piskefløden til sukker og vin blandingen og pisk igen. Herefter vil blandingen begynde at tykne. Hæld blandingen i en tupperware og sæt i fryseren.

Den skal fryse i mindst omkring 3-4 timer, før du kan nyde din is og måske blive lidt halv tipsy! 

ANNONCE

[Opskrift via www.thesitsgirls.com]

Del

Seneste nyt

Annonce