Aniston

Kom i topform i 2020.

Året viser 2020, og et nyt årti er netop begyndt. 
Det er en god mulighed for at være den bedste udgave af os selv.
Jo bedre vi passer på os selv, jo større er chancerne for at vi kan leve lige det længere. Udover at vi kan leve længere, så forbedrer det i høj grad også vores livskvalitet, hvis vi passer på os selv og vores kroppe hver dag. 

Spis sundt

Vi skal passe på vores kroppe af flere årsager. Træning og sund kost har flere formål end blot at gøre os til vores bedste jeg på ydersiden. 
Det er vigtigt at vi plejer og passer vores krop indefra. Det vil sige at vi altså skal tænke over det, som vi putter ind i den. En sund og varierende kost er både reducerende og forebyggende for overvægt og livsstilssygdomme. En sund kost bidrager til nedsættelse af hjerte- og karsygdomme, og det skaber bedre trivsel og et højere energiniveau.
Som tommelfingerregel kan man følge de 10 kostråd, hvis man vil være sikker på, at man er godt dækket ind på den front. 

  • Spis varieret, ikke for meget og vær fysisk aktiv. 
  • Spis frugt og mange grøntsager. 
  • Spis mere fisk. 
  • Vælg fuldkorn. 
  • Vælg magert kød og kødpålæg. 
  • Vælg magre mejeriprodukter. 
  • Spis mindre mættet fedt. 
  • Spis mad med mindre salt. 
  • Drik vand.  
ANNONCE

Hold et fornuftigt aktivitetsniveau

Det er nødvendigt at have en stærk krop til alle de former for bevægelse, som vi gør os i til dagligt. Har du en stærk core, så er du også tilbøjelig til at bruge din krop rigtigt, da det ligger naturligt i dig. Hvis din krop er vant til at holde et naturligt opspænd og løfte korrekt, så mindsker du altså chancerne for at løfte forkert og få en eventuel arbejdsskade eller skade i andre daglige gøremål. 
Når du træner, så sker der en masse sundhedsfremmende ting for din krop. 


For det første så vil dit blodtryk falde, din iltoptagelse vil stige og dit hjerte vil i takt blive bedre. Eftersom hjertet er en muskel, så vil det vokse sig større og stærkere. Din krop vil generelt stabilisere sig på flere områder, og chancerne for at få en blodprop vil mindskes. 

Det er tilladt at ændre sig til det bedre for at få det bedre

Når det kommer til sundhed og velvære så handler det kun om dig. Det er tilladt at gøre lige præcis det, som du mener vil skabe en større livsværdi og kvalitet for dig – også hvis det er mere rettet imod dit selvværd fremfor din krops fysiske tilstand. 
Så hvis du er træt af dine pigmentforandringer i hovedet eller synes, at det er pisseirriterende at skulle barbere ben hver eneste dag, så gør noget ved det. Hos Cerix.dk har de så mange muligheder for at hjælpe dig på vej til det, som du ønsker. 
På samme måde så skal du passe på dit sind. Så hvis du går og grubler og generelt har lidt for travlt, så er det okay at skrue ned for farten og prioritere dig selv. 
Én ting er sikkert – vi skal leve i vores kroppe hele livet, så vi gør os altså klogest i at passe på den hver eneste dag. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce