Aniston

Kom i julehumør med The Body Shop

Varm op til højtiden med noget, der dufter lidt af jul...

Trænger du til så småt at komme i julehumør? The Body Shop har netop sat nye produkter på hylderne, der spreder julehygge.

Julen er hjerternes og forkælelsens tid, og hvorfor ikke starte med at forkæle dig selv allerede nu, mens du overvejer, hvad du skal skrive på din ønskeseddel, og hvad der skal shoppes af julegaver?

Body Shop har introduceret forskellige juleprodukter, som du allerede kan dykke ned i nu, og som næsten ikke kan undgå at bringe dig i lidt varmere julehumør.

Duften af jul
ANNONCE
Kom i julehumør med The Body Shop
En af de meget julede varianter er Nutmeg & Vanilla bad- og kropsplejeserien, som også indeholder såkaldte home fragrance-produkter, der kan få hele hytten til at dufte at julehygge. 

Duften er lidt nostalgisk og sød og indeholdende noter af muskat, vanilie og ingefær. Så den kan næsten ikke undgå at vække minder om jule-hjemmebag.

I Nutmeg & Vanilla-serien finder du blandt andet Bath & Shower Gel til vejl. udsalgspris på 60 kr. og Hi Shimmer Body Glaze til 110 kr.

Saftige tranebær
ANNONCE
Kom i julehumør med The Body Shop
Er du mere til modne bær, så finder du også juleserien Merry Cranberry på hylderne.

Produkterne dufter af røde, modne og saftige tranebær og findes også i både bad-, kropspleje- og home fragrance-udgaver.

I Merry Cranberry-serien findes blandt andet sæbe til 25 kr. og Home Fragrance Oil til 45 kr.

Duften af vinter
Er du ikke helt klar til jul endnu, så kan det være, Black Velvet Apricot-serien er mere dig.

Den er luksuriøs og sensuel og består af en række kropsplejeprodukter og forskellige home fragrance-produkter, der kan være med til at skabe en hyggelig stemning på de mørke vintereftermiddage og -aften
ANNONCE
Kom i julehumør med The Body Shop
er.

Black Velvet Apricot-serien dufter af frugt, og i serien fås blandt andet Body Butter til 150 kr. og Lip Balm til 50 kr. - og den skal nok gøre dig kysseklar til at hoppe under misteltenen.

Mange af ingredienserne i vinterens serier leveres i øvrigt gennem The Body Shops Community Trade handelsprogram, som hjælper marginaliserede samfund rundt omkring i verden til at opnå en fair pris for deres produkter.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce