Aniston

Kom i form på budget

Har julemaden sat sig på maven, og er det tid til at komme i form igen?

Så er det bare med at få løbeskoene på og få indtaget løbebåndet eller skoven. Men hvad gør du, hvis du gerne vil i form, men ikke har penge til dyre fitnessmedlemsskaber? Giver op? Nej, for det er på ingen måder dyrt at komme i form, for du kan gøre det på alverdens forskellige måder. Her får du et par råd med på vejen, så du igen kan passe dit tøj.    

Træn udendørs

En billig måde at træne på er at træne udendørs, for det koster dig nemlig ikke noget at komme i gang. Derudover er det bare godt for psyken at komme ud i den friske luft, og hvis solen skinner, så får du også et lækkert skud D-vitamin. 

Og skulle du nu miste motivationen senere, så er der heller ikke et abonnement, som trækker dig et par hundrede kroner om måneden. Men hvis du gerne vil løfte jern, få styrket musklerne og måske få lidt mere muskelmasse på kroppen, så er det faktisk også muligt at gøre ude i det fri. Indrømmet, du kan nok ikke lige finde en vægtstang og et par vægtskiver på din løberute, men ved at lave kropsvægtsøvelser får du også styrket dine muskler.  

En klar ulempe ved at træne udendørs er det usikre og lunefulde vejr, vi ofte har herhjemme i Danmark. Du må derfor acceptere at løbeturen nogle gange bliver en våd omgang, eller at der er rigeligt med modvind på løberuten. Her vinder fitnesscenteret i høj grad, da du kan træne i alt slags vejr – og i flere tilfælde også et hvilket som helst tidspunkt på døgnet. 

Køb træningstøj på tilbud

En udgift du dog ikke kan komme udenom, det er træningstøjet. For det er bare ikke særlig behageligt at tage en løbetur i et par jeans. Og hvis du ikke har et par komfortable sneakers eller løbesko, kan du nemt få overbelastet senerne i benene. 

Træningstøj er ikke nogen lille udgift, og både løbesko og shorts kan meget hurtigt blive dyrt. Særligt er det mærker som Newline, Adidas og Nike, der kan veje tungt på en i forvejen skrøbelig økonomi. Heldigvis er sportstøj ofte på tilbud, og så kan du også finde sportsmærker, som ikke har det samme prisskilt som de kendte brands. Undersøg derfor jævnligt dine yndlingswebshops for eventuelle tilbud på sportstøj og sko – der kan nemlig være mange penge at spare. 

Køb med et kortfristet lån

Hvis du bare gerne vil i gang med det samme, eller hvis du har muligheden for at spare en god sum penge på et par nye løbesko, kan et kortfristet lån være en mulighed. Dog bør du huske på, at et lån kun betyder, at du har færre penge i den efterfølgende måned. Men er renten på lånet mindre end besparelsen på skoene, så har du stadig sparet penge, og så har du i sidste ende gjort en god handel. Priserne på de kortfristede lån er vidt forskellige, så undersøg markedet inden, så sparer du flest penge muligt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce