Aniston

Kom back on track med din træning igen

Har du spist en is eller to for meget hen over sommeren? Eller har motivationen til træningscentret ikke været der, så du i stedet har sprunget et par træningspas over? - Så er du helt sikkert ikke alene.

Det er ikke altid at træningsmotivationen er højest, når man hellere vil ud og hygge sig med familien eller med vennerne i byen. Derfor kommer her mine bud på hvordan jeg personligt genfinder motivationen til at komme tilbage i en god træningsrytme.

ANNONCE
 • Få en god start på dagen – Sæt tid af om morgenen til, at stå op og få et næringsfyldt morgenmåltid og vitaminer indenbords. Hvis jeg starter dagen ud med at føle mig sund, er jeg altid langt mere motiveret til at komme afsted til træning om eftermiddagen.
   
 • Planlæg træning – Jeg planlægger næsten altid min træning ud fra, hvad jeg skal nå i løbet af ugen. Jeg pakker mit træningstøj om morgenen, så jeg kan have det med på arbejde og tage direkte til træning, når jeg har fri. Så jeg ikke først skal hjem og vende og lige side et minut i min sofa og måske ende med aldrig at komme afsted. Når jeg planlægger min træning, kan jeg nå alle de andre ting, jeg gerne vil nå i løbet af ugen uden at skulle gå på kompromis med min træning.
   
 • Sæt realistiske mål – Hvis jeg i perioder kun har tid til at træne 2-3 gange om ugen, så holder jeg mig til det, i stedet for at forvente 4-5 træningspas og blive skuffet over min egen indsats. Jeg er lige så tilfreds med en aktiv hviledag eller sætte mindre tid af, som jeg er i de perioder hvor jeg har mere tid til at tage forbi mit træningscenter.
   
 • Find flere træningsmakkere – I mit job som personlig træner har jeg mødt masser af skønne kollegaer og personligheder i træningsmiljøet, som giver mig masser af inspiration og motivation. Før i tiden har jeg ALTID kun kunne træne alene med musik i ørene. I dag laver jeg masser af træningsaftaler. På den måde får jeg set flere dejlige bekendtskaber, jeg overholder lettere mine aftaler og hvis en veninde aflyser, så nyder jeg en træning med musik i ørene.
   

- Simone le Dous

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce