Aniston

Koldskål

En sommerting

Koldskål forbinder mange med sol, varme og kammerjunkere. Jeg gør dog ikke, for jeg har levet af det i mange år. Koldskål er nemlig min fars livret og speciale, og jeg har ikke tal på de mange liter, jeg har nedsvælget i løbet af årene. Men skal det endelig spises, så er koldskål bedst hjemmelavet, og her er en opskrift på denne sommerlige spise.

ANNONCE
Koldskål
En liter kærnemælk

  • En halv liter jordbæryoughourt

  • Halvanden spsk. vanillesukker

  • En spsk. sukker

  • Mængden af sukker og vanille er bare en retningslinie, det kan smages til.

    Koldskålen har bedst af at stå nogle timer i køleskabet inden servering. Der kan eventuelt blandes en smule mælk i, hvis konsistensen er for tyk.

    Spises med kammerjunkere, frugt i tern/skiver eller en form for morgenmadsprodukt (Crüsli er en wonderfully opfindelse).

    Følges instruktionerne i opskriften, får du altså halvanden liter koldskål, så hvis du ikke serverer for hele familien skal du nok begrænse mængderne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce