Aniston

Køb kvalitetssko til de små

Engang for mange, mange år siden var der ikke noget, der hed kvalitetssko. Dengang handlede det blot om at være praktisk og at have noget på fødderne. Sådan er det heldigvis ikke i dag, hvor der bliver lavet rigtig mange nye og lækre mærker, der sætter kvalitet og gode materialer i højsædet. Kvalitet og komfort er især vigtigt for de helt små børnefødder, der endnu ikke er fuldt udviklet. Dette er bl.a. noget, Bisgaard Børnesko har sat fokus på, og de har udviklet børnesko med fokus på komfort og kvalitet til både piger og drenge. I 2005 etablerede ægteparret Marianne Bisgaard og Henrik Thomsen denne virksomhed, der begyndte at producere børnesko i nyt design, i gode materialer og med god pasform. Bisgaard Børnesko har fået stor succes i hele Europa, og i dag sælges skoene gennem 700 forskellige forhandlere. Skoene bliver produceret på fabrikker i Portugal, der er specialiserede i at lave børnesko. På www.bisgaardshoes.com/dk kan du se alle de mange flotte design, der dækker over alt fra begyndersko til støvler, hjemmesko og sandaler. 

Naturmaterialer 

Læder er et slidstærkt materiale, der med den rette behandling kan holde i mange år. Dette er derfor rigtig godt til en børnefod, der formentlig får lov til at opleve lidt af hvert og komme ud på meget forskelligt underlag og i meget forskelligt vejr. Alle sko og støvler fra Bisgaard er udført i 100% ægte kalveskindslæder. Dette sikrer skoene en god kvalitet og en god pasform. Ud over ægte læder er sålerne og gummistøvlerne lavet af fleksibelt naturgummi. Skoene er altså lavet i 100% naturmaterialer, der er holdbart og fleksibelt. Smidigheden i sko lavet af naturmaterialer gør, at pasformen passer til de fleste små børnefødder, og den gør samtidig, at de er til at holde ud at have på i mange timer. 

 

Med fokus på børns forskellige behov

Alle børn er forskellige. Derfor er det vigtigt at vælge den rette sko til barnets behov. Bisgaard Børnesko laver mange forskellige typer sko med forskellige lukninger, forskellige tykkelser på såler og forskellige syninger. Med fokus på børns forskellige behov har Bisgaard Børnesko med deres mange års erfaring indenfor produktion af børnesko udarbejdet en lang række guides til, hvad man skal være opmærksom på ved børns forskellige behov. Eksempelvis kan du på deres hjemmeside finde en guide til, hvordan barnets første par sko skal være, hvad de forskellige materialer kan gøre for barnets fod, samt en guide til barnefodens udviklingsfaser, og hvilken type sko der passer til den bestemte fase. Har du et barn med hypermobile led? 17% af alle børn er hypermobile, og derfor er dette også noget, som de hos Bisgaard er opmærksomme på. Derfor har de lavet en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger sko til dit barn med hypermobile led. Dette er bl.a. en solid støtte i skoen, en fast hælkappe, en blød sål og et mindre voksetillæg end normalt. 

Se alle kollektionerne fra Bisgaard, læs mere om skopleje, og find en forhandler nær dig på Bisgaard Shoes’ hjemmeside. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt