Aniston

Køb en taske der kan det hele

Som kvinde kan man opleve, at man har en milliard tasker, og der er alligevel aldrig rigtig en der passer helt til ens outfit og til det man skal. Selvom kvinder elsker at shoppe, så ville det også bare være dejligt med en kombiløsning, der kan redde de fleste situationer. Den findes heldigvis, og den er faktisk enormt populær, hvilket giver rigtig god mening. Med dens bedre stropper, stilrene design (uanset hvad farve du vælger!) og enormt rummelige plads, kan man ikke gå galt i byen med den, nemlig den famøse day taske, som de fleste piger og kvinder i Danmark allerede har erhvervet sig.

Plads til det hele

Det gode ved DAY tasken er, at den er stor og kan indeholde nærmest hele dit liv. På trods af at det er en stor taske der kan indeholde en masse, vejer den nærmest ingenting overhovedet. Det er blandt andet derfor at den er så populær. Den er også populær fordi den har multifunktionelle. Du kan nemlig sagtens bruge den både som skoletaske, eller hvis du skal på et weekendophold. Skal du eksempelvis til London eller Paris en weekend og gider du ikke at betale for en lille kuffert? Intet problem, bare tage din DAY taske med!

Stilrent design der passer til dig

DAY tasken er udviklet i et hav af farver, mønstre og nuancer, så du kan finde lige præcis den du bedst kan lide, og som passer til din stil. Du kan derfor være med på moden, og stadig sætte et personligt præg på den. Derfor vil det heller ikke føles som en taske alle andre har, men derimod din helt egen personlige, der passer lige ind i din stil.

Find dem i forskellige størrelser

DAY tasken er blevet så populær, at den nu bliver produceret i forskellige størrelser. Selvom der er den klassiske størrelse som mange har, så kan du også få både større og mindre. Du tænker måske det er en fordel med de små fordi de er lettere at bære, da det er en skuldertaske. DAY tasken har dog enormt brede stropper, og det tærer derfor ikke særlig meget på dine skuldre at have den på, nærmest uanset størrelse. Du kan også have rigtig meget vægt i, uden at det vil genere dig synderligt. Du kan derfor selv freestyle hvilken størrelse du tror passer dig bedst, så det bliver bedst for dig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce