Aniston

Klummen - Utroskab

Hvornår er man egentlig utro, og hvad er utroskab?

Hejsa, kære aniston læsere. Så er det tid til endnu en række kyndige ord fra mig til jer, denne uge vil jeg bede jer supplere op med jeres egne, for jeg vil gerne vide: Hvornår er man utro? Og hvorfor tror i mange er det?

Klummen - Utroskab
Størstedelen er sikkert utro, fordi de har mistet sexlivet i hjemmet, eller ikke finder kæresten/konen så spændende mere og stadig hænger fast i trygheden, men hvad med dem, der gør det for spil? Er det status? Er det fedt?

Og hvor går grænsen?
Ville du tolerere sex? Kys? body tequilas? Og hvordan skelner man mellem et kys for sjov og et med ekstra følelser? Jeg mener, nogle par mener jo, det er iorden at kysse og røre andre, så længe det ikke er sex, men hvornår har man så sex? Er det, når hænderne er under tøjet eller ved fuld penetration? Hvad med oral sex?

Jeg kendte engang et par, der havde en aftale, at en gang om måneden måtte de kysse andre til fester. De var 19 og 17, boede sammen og var virkelig sat. En dag da pigen i forholdet var i byen, og kyssede med en fyr, ganske kort, endte det i ballade, så selvom grænsen er sat, må der også være tidspunkter, det er mere iorden end andre, Hvornår?

Følelser og utroskab
Jeg undrer mig også lidt over, om følelser har noget at sige. Jeg er ikke i tvivl om, at man sagtens kan elske to på samme tid, og samme måde, men kan den interesse, der altid er der, når man møder mennesker, ikke til tider forveksles med følelsen af forelskelse? Og hvor relativ er kærlighed? Efter min egen mening er der ikke en til en. Jeg tror, at der er masser, og jeg tror egentlig ikke seksualitet spiller ind. Jeg er sikker på, den helt rette kan være begge køn, om man vil være ved det eller ej. Hvilket bringer mig til næste spørgsmål:
ANNONCE
Klummen - Utroskab
Hvis en mand og en kvinde er sammen, og kvinden er sammen med en kvinde, og har sex - er hun så, så utro, som hun ville være, hvis det var en mand?

For manden vil jo blive betegnet for utro, og ulækker prut-frans. Og er det kun utroskab, hvis man har følelser indblandet, når det kommer til kys og kram?

Hvad hvis man er utro, og får følelser?

Jeg har prøvet det, var en tur i byen med nogle venner, eller det vil sige, vi sad og drak. Min daværende kæreste var hos sine forældre, og vi skulle op at hente pizza. Der mødte jeg en, som jeg senere på aftenen endte med at ligge og kigge stjerner med nede ved vandet - det eneste vi gjorde var at kysse lidt og gå rundt og lave underlige ting, men det var stadig utroskab, idet vi mødtes igen, syntes min kæreste -, men ikke, at vi var sammen den første aften.

Det endte så med, at den nye overtog den andens plads efter lidt tid, og der gik heller ikke længe, før det forhold gik i stykker. Kan et forhold, startet op på utroskab overhovedet holde?

Kan selvbekræftelse være en årsag?
ANNONCE
Klummen - Utroskab
I min verden spiller selvbekræftelse en stor rolle. De fleste jeg kender, der er utro, har udadtil en stor personlighed og god selvtillid, men når det kommer til stykket skulle de enten bare score en anden for at bekræfte dem selv i, at det var muligt, eller fordi "de var så stive, de ikke kan huske noget", hvilket bunder ud i det samme.

Og hvad sker der for pigerne, der godtager sidstnævnte grund? Forstår i slet ikke den mandlige anatomi? Tankerne kommer et sted fra, hvad angår sex, og den virker altså også selvom de har drukket, så lad være at ydmyge jer selv ved at gå tilbage.

Jeg håber, I kan give mig et klarsyn, for jeg forstår det ikke.
Måske der endda er nogen med erfaring.


God weekend til jer under alle omstændigheder.


ANNONCE
Del

Seneste nyt