Aniston

Klummen - om priden

Første afsnit af min klumme: Om bøsser i kjoler!

Hejsa, kære Aniston læsere. Jeg har fået lov til at lave min helt egen klumme med Lucca's helt egne meninger og små historier. Dette er første afsnit - derfor har det været en smule svært at finde et rigtig godt emne. Jeg har timevis siddet på nettet og surfet rundt, og endelig fandt jeg emnet.
ANNONCE
Klummen - om priden
Egentlig ville jeg gemme det til senere i forløbet, for det kan ses som en hurtig smutvej til masser af nikkende hoveder, der er enige i noget af det, men det er det simpelthen ikke.

Det er et emne, der kommer op, så snart jeg møder andre homo- seksuelle, et emne der allerede nu i min omgangskreds ligger som en klods om benet på folk, fordi de har næsten en hel uge, de skal noget - noget vigtigere end Roskilde Festival.

De skal til Copenhagen Pride.

Jeg har kun én gang deltaget og synes da, det var sjovt nok, fine arrangementer, men har aldrig været yderligere interesseret i, hvorfor det var så spændende. Jeg satte mig så for at finde ud af, hvad det handlede om, og det første jeg ser, når jeg går ind på siden, er et stort banner, hvor der står: "Til kamp mod homofobien i Europa"

Allerede der kan jeg ikke tage et klik mere seriøst. Hvad i alverden tænker de på? Tror de, at vogne med påklistrede pap pikke og mænd i kjoler og make-up giver folk et godt indtryk af bøsser? At en vogn fyldt med damer i jakkesæt og med påtegnet overskæg giver et godt indtryk af lesbiske?

Jeg fatter ikke pointen i, at mange absolut skal skilte med det, især hvor der er mennesker, der ikke vil se på det. Så tænker jeg, om folk er selvdestruktive og bare vil ødelægge alt, der kunne tyde på, at homoseksualitet er normalt, eller om de bare VIL være anderledes. Og hvis det sidste er tilfældet, så vil der altid være homo-fobi, i alle lande. Selv jeg bliver homofobisk, når det kommer til den slags.

Så blev det et overstået kapitel, der ikke vil blive diskuteret mere af i klummen, medmindre nogle af de mænd i kjoler kommer forbi her og banker på.

På den gode side, kan jeg endelig glæde mig over, at det lige har været den første, så man ikke behøver at stå nede i Aldi og fedte med sine 25 og 50 ører, for at kunne købe en liter mælk - der er et par uger til det sker igen. Glæder mig til at være færdig med SU. Og så har jeg smidt et billede ind for denne uge, en dejlig september dag. Vi sad en flok på havnen, og så skulle Kim tisse, hvilket jo kan blive et helt kunstværk i sig selv.

Det var lidt fra mig denne uge.
ANNONCE
Klummen - om priden
Del

Seneste nyt

Annonce