Aniston

Klummen - om fedme

Hvorfor spiser folk på 200 kilo på McDonald og hvorfor belemrer de offentligheden?

God fredag kære aniston-læsere. Som I nok har bemærket har hele denne uge handlet om fedme, et meget vigtigt emne i min verden, ikke fordi jeg synes alle kvinder skal være 1.60 meter høje, have lyst hår og måske veje de 52-54 kilo (selvom det ikke ville gøre mig noget).
ANNONCE
Klummen - om fedme
Men nærmere fordi jeg synes, at ugeblade og aviser kører i reklamer, hvor fint det er at være en rund pige, og hvor grimt det er at have anorexi eller i det hele taget være for tynd, også begynder jeg at tænke, for hvornår er man egentlig for tynd?

Jeg har aldrig (indtil jeg fandt det sociale bonus ved øl) haft problemer med en rund mave, snarere tvært imod. Mine lår plejede at være så tynde man ville kunne bruge dem som tandstikker, hvorimod resten af min bygning har været enten ligeså tynd eller mere eller mindre muskuløs i det; og jeg har tusind gange hørt folk true mig med flødekure, og jeg ved ikke hvad af ting, der lød klamt og fedmende.

Noget jeg så ikke forstår er det der med fede mennesker, jeg mener man jagter rygere fordi de ryger hvor de ikke må; men jagter man måske en af de der damer eller mænd man ikke kan undgå at se, når man betræder McDonald, der sidder i hjørnet og fedter med fire "Big Tasties", otte cheeseburgere og to kæmpe colaer, fordi de ikke skal spise hvor de ikke burde? Hvor ligger forskellen i det?

Nå ja, rygere påvirker også omverdenen med deres røg, hvorimod fede mennesker ikke gør det. Jo! Jeg får kvalme når jeg sidder overfor ovennævnte kvinde eller mand, jeg kan simpelthen ikke få min pastasalat ned for "Sådan vil jeg fanme ikke ende", og så ender man jo bare med at blive endnu tyndere.

Og nu man er oppe og diskutere de udseendemæssige ulemper ved fede mennesker, så er det også alt for sjældent de kan finde ud af at klæde sig. Jeg mener, at man kan gå ned gennem gågaden og se ældre damer, der klæder sig pænere end de fede, der også betræder fliserne i deres elastik bukser i lilla og deres røde alt for stramme toppe med et eller andet fikst, ala balletsko, på fødderne og et flot hængehår.
ANNONCE
Klummen - om fedme
Der er så mange butikker der sælger pænt tøj der kan sidde pænt og 80 % af fede mennesker gider ikke købe det. Jeg mistænker dem for at tænke, at de er grimme i forvejen, så hvad vil det hjælpe. Meget faktisk, det gør alt.

Men det er jo heller ikke kun udseendet ved fede mennesker, hvis folk er opdraget af fede forældre, og har en dårlig dag, har forældrene kun et våben: Mad!

Og tro det eller ej, hvis man er opdraget på den måde kommer de til at fremstå som en slags "mad-forkælet" attitude - eller det gør dem jeg har hørt tale om det - de kan ikke rigtig finde andre løsninger, og taler en efter munden, men prøver stadig at fremstå som om de ved en masse, og det gør de jo også tit - bare ikke om de emner jeg gider tale om.

I bund og grund kan jeg bare ikke lide fede mennesker, fedme er et tegn på svaghed og jeg hader i bund og grund bare svage mennesker. God weekend.
ANNONCE
Del

Seneste nyt