Aniston

Klummen - Gay Trend

Er bøsser blevet kvinders nye accessoires?

Engang var hunden menneskets bedste ven, men tiderne er skiftet mine damer og herrer. Nu er bøssen kommet stærkt på banen og i hvert fald blevet kvindernes bedste ven.
Klummen - Gay Trend
For der er intet federe end at slentre ned ad strøget med sine nye 'Sarah Jessica Parker'-stiletter, chihuahua'en i Mulberry-tasken og ens bedste homo-ven under armen 
- så er stilen uden tvivl lagt.

Man kan næsten mærke misundelsen i nakken, når man står inde i forretningen med sin "personal shopper" og griner og pjatter med glimmerkjoler og stilletter og vinden næsten suser i håret imens.

Det er næsten for godt til at være sandt. Eller er det?
Man undgår tøsefnidder og kæresteproblemer og har bare et fabulous life - hvor svært kan det være? Vi kunne faktisk lære meget af den letsindighed mange bøsser udstråler. Måske er det den store byrde der forsvandt dengang de sprang ud, ellers er det bare helt enkelt stolthed over, at stå ved den man er.
Ligegyldigt hvad, så får bøsser kvinder til at stråle og smile mere, så det er da logik at vi skal gå hånd i hånd med dem - de vil altid være vores +1 til fester og lonely nights. 

Det eneste problem bøsser medfører er, at de giver kvinder håbet om den perfekte mand; én mand der lytter, roser dit nye tøj, elsker Top Model, synes du er en gudinde, synes alt du siger er verdens fedeste og er der for dig dag og nat.
Der er intet mere trygt og uforpligtende end at ligge og sove i armene på sin bedste homo-ven, når det du længes aller mest efter er en kæreste. Problemet er bare, at homo-venner som regel er så skide perfekte, at når du så endelig møder en sød fyr, så er intet godt nok, for han gider højst sandsynligt ikke se Top Model og han lægger bestemt ikke mærke til dit nye tøj.

Men det er en chance man må tage, for homo'en er kommet for at blive.

Så til alle jer fantastiske piger derude - få jer en homo-ven eller en Ole Henriksen-dukke, for du kan kort og godt ikke leve foruden :-)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce